En Genç Muhtar Adayı Seferihisar’da

Yerel seçimler öncesinde belediye başkanlığı ve meclis üyeliğine aday olan isimler birer birer ortaya çıkarken muhtarlıklarda da heyecan başladı. Yıllardır mührü elinde bulunduran deneyimli muhtarların yanı sıra yeni isimler de göreve talip oldu…

Seferihisar’daki yeni isimlerin en genci ise Tepecik Mahallesi’nde ortaya çıktı… Tepecik Mahallesi’nde yaşayan 26 yaşındaki Azat Aktaş, mahallesinin muhtar adayı olduğunu açıkladı.

‘’AKLA İLK GELEN MAHALLE OLACAĞIZ’’

Siyasi veya kişisel bir çekişme nedeniyle muhtar adayı olmadığını, mahallesinde birlikteliği sağlamak, belediye ve diğer resmi kurumlar ile koordinasyonu sağlayarak semtte yaşayan insanların ihtiyaç duyduğu hizmetleri ayaklarına getirmek için göreve talip olduğunu ifade eden Azat Aktaş, ‘’Muhtarlıkta onun adamı, bunun yakını, şu gücün temsilcisi anlayışını yıkmak amacıyla adayım… Mahallemin bir ucundan diğer ucuna kadar her köşesine hizmet götürmek, herkesin kardeşi olmak için muhtarlık mührünü istiyorum… ‘Sen ben yok, biz varız’ anlayışı ile hareket edeceğim. Kilometrelerce sahili olan çok güzel bir ilçenin fertleriyiz. Bu coğrafyayı mahallemiz adına da iyi değerlendirmeliyiz. Tepecik Mahallesi, artık seçimden seçime hatırlanan, güç odaklar üzerinden oy hesabı yapılan bir mahalle olmamalı… Alt yapımızla, kültürümüzle, ilçeye katkımızla Seferihisar’ın akla ilk gelen mahallelerinden olmalıyız’’ dedi.

BEŞ KARDEŞİN EN BÜYÜĞÜ

Beş kardeşin en büyüğü olarak 1993 yılında doğan ve 6 yaşından beri Seferihisar’da yaşayan Aktaş, Tepecik İlköğretim Okulu’nu, ardından Anadolu Teknik Meslek Lisesi’ni bitirdiğini söyledi. Aktaş, ‘’Okulu bitirdikten sonra berberlik ve emlak danışmanlığı yaptım. 19 yıldır mahallemde birlikte yaşadığım tüm insanları yakından tanıyorum… Dertlerini, sevinçlerini, üzüntülerini, ihtiyaçlarını biliyorum… Mahallemin birleştirici gücüyüm… Tepecik’te sen ben yok, biz varız… Bu anlayış ile siyasi görüşü, partisi ne olursa olsun herkesin oyunu ve desteğini istiyorum… Sadece kendi oyları ile yetinmesinler çevrelerindeki herkesten de bana ve kardeşliğe destek istesinler’’ diye konuştu.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.