En Başarılı Anadolu Tiyatrosu Ürkmez Kadın Tiyatrosu Seçildi

Seferihisar Belediyesi Ürkmez Kadın Tiyatrosu yılın en başarılı Anadolu tiyatrosu seçildi.

Bediha Muvahhit tiyatro ödülleri Göksek Kortay özel ödülüne Yönetmen Vedat Murat Güzel Ürkmez Kadın Tiyatrosuyla hak kazandı. 13 Mayıs Pazartesi günü sahne tozu tiyatrosunda yapılacak törende ödül takdim edilecek. Ayrıca Seferihisar’da ki çalışmaları dolayısıyla sanata destek veren yerel yönetici ödülü Tunç Soyer’e verilecek.

İzmir’in tek tiyatrosu

Seferihisar Belediye tiyatrosu 3 ayrı yerde 11 farklı tiyatro ekibi ve 200’ü aşkın oyuncusuyla bir sezonda 8 farklı tarzda oyun sergileyebilen İzmir’in tek tiyatrosu. Ürkmez Kadın tiyatrosunun yönetmeni olan Vedat Murat Güzel annesi adına yazdığı oyunu sergileyen ekip Anneler Gününde Seferihisar’ı gururlandıracak bir ödüle hak kazandı. Kadınların sorunlarına sahneden ses vermeye çalışan bu amaçla 5 yıldır emek veren Ürkmez Kadın Tiyatrosu daha önce ODTÜ Tiyatro Şenliği, İzmir Uluslararası Tiyatro Festivali başta olmak üzere pek çok festivalde sahne alarak, davet üzerine Avrupa turnesine de çıktı.

En Başaralı Anadolu Tiyatrosu Ürkmez Kadın Tiyatrosu Seçildi
En Başaralı Anadolu Tiyatrosu Ürkmez Kadın Tiyatrosu Seçildi
En Başaralı Anadolu Tiyatrosu Ürkmez Kadın Tiyatrosu Seçildi

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.