EMITT’te Seferihisar’a Büyük İlgi

İstanbul TÜYAP’ta düzenlenen 20. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na katılan Seferihisar Belediyesi, ziyaretçilerin büyük ilgisini çekti.

 

Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT; 28 – 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde turizm sektörünü aynı platformda bir araya getirerek güçlü bir sinerji oluşturuyor.

 

Fuarda İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) tarafından hazırlatılan ortak İzmir standı içerisinde yer alan Seferihisar Belediyesi, ziyaretçilere mandalina, kenti tanıtan kitapçıklar ve hediyelik eşyalar dağıttı. Türkiye’nin ilk Cittaslow’u (Sakin Şehir) olan Seferihisar bu yönüyle ziyaretçilerin büyük ilgisini çekerken, Cittaslow’u anlatan kitapçıklar büyük ilgi gördü. Dünyanın en kaliteli mandalinası olarak bilinen Satsuma’nın yetiştiği topraklar olan Seferihisar’ın bu eşsiz lezzeti, dünyanın dört bir yanından gelen misafirlere, Seferihisar Belediyesi çalışanları tarafından ikram edildi.

 

Tüyap’ta gerçekleşen fuara ziyaret edenler arasında Seferihisar Kaymakamı Resul Çelik ve Belediye Başkanı Tunç Soyer de yer aldı. Kaymakam ve Başkan, Seferihisar standında yaklaşık bir tam gün geçirerek ziyaretçilerden gelen soruları cevapladı.

 

20.Emitt Fuarı 31 Ocak Pazar günü akşam saatlerine kadar devam edecek.

IMG_0569 IMG_0572

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.