Emek Zafer ve Gelecek İçin 170 Fidan Dikildi

Seferihisar CHP İlçe Gençlik Kolları’nın ev sahipliğini yaptığı Emek Zafer ve Gelecek kampının en anlamlı etkinliklerinden biri olan ağaç dikimi gerçekleşti. Seferihisar Karakayalar mevkiinde Seferihisar CHP Gençlik Kolları Emek, Zafer ve Gelecek Kampı adına hatıra ormanı oluşturuldu. Hatıra ormanına kampa katılan her genci temsilen 170 zeytin fidanı dikildi.
Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ‘’Seferihisar’ın simgelerinden biri olan ve binlerce yıl yaşayabilen zeytin ağaçları, geleceğimizin teminatı gençlerimizin elleriyle bu topraklara kök salacak ve gelecek kuşaklara yeşil bir dünyada yaşama şansı verecektir. Bu amaçlar doğrultusunda çalışmalarımıza ve bu tür etkinliklere destek olmaya her zaman devam edeceğiz’’ diyerek kampın devamında katılımcı gençlere başarılar diledi.

Gençlik Kolları Başkan Vekili Koray İpekten “Gerçekleştirdiğimiz bu kamp sürecinde bu etkinliğe yer verilmiş olması bizim için çok gurur verici. Oluşturulan hatıra ormanı ile bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi ve örgütümüzün bir izi kalıcı olarak Seferihisar’da olacaktır. Bizlere bu olanağı sağlayan ve her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin’e desteklerinden ve bizlere sağladığı olanaklardan ötürü teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu kampın ilçemizde gerçekleşmesini sağlayan Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’a, İzmir Gençlik Kolları Başkanımız Ozan Uyan’a ve katılımcı genç arkadaşlarımıza bizimle oldukları için teşekkür ediyorum’’ dedi.
Kamp programı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in konuşmaları ile devam edecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.