Elektrikli Arabalar İçin Şarj İstasyonu

Seferihisar Belediyesi ve Vestel işbirliğiyle, Seferihisar İlçe Meydanı’na elektrikli arabaların şarj edilebileceği istasyon kuruldu.

Seferihisar Belediyesi’nin gösterdiği alanda, 22kW’lik Şarj Cihazı’nın tedariği ve teknik kurulumu Vestel sponsorluğunda gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan led ekranın altına yerleştirilen şarj aletiyle elektrikli araçlar hem rahatça park yapabilecek hem ücretsiz olarak araçlarını şarj edebilecek.

Konuyla ilgili açıklamalar yapan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Teknoloji ilerledikçe hayatımızı kolaylaştıracak yeniliklerle tanışıyoruz. Teknoloji alanındaki gelişmeleri takip etmek ve sürekli değişen hayata hazır olmak gerekiyor. Seferihisar Belediyesi olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Özellikle yenilenebilir enerji konusunda ciddi adımlar atıyoruz. Yakın bir gelecekte Seferihisar’ın kullanacağı elektriği güneşten üretmek gibi çok ciddi projelerimiz var. Vestel’le de bu yönde bir görüşme yaptık. Benzin ve motorin giderlerinin artışı insanları artık elektrikli araç kullanmaya sevk ediyor. Son dönemlerde elektrikli araçlarda ciddi bir artış görüyoruz. Çarşı meydanına şarj istasyonunu Vestel’in desteğiyle kurmuş bulunuyoruz. Vestel’e ve Cem Erdem’e çok teşekkür ediyorum. İyi günlerde kullanılması ve çevre dostu elektrikli araçların sayısının her geçen gün artmasını diliyorum” dedi.

İlçe taksi durağı şoförlerinden Salih Urak; “Taksi durağındaki araç şoförleri olarak da yakın bir zamanda elektrikli araçlara geçmek gibi bir düşüncemiz var. Belediyemizin bu hizmetini faydalı buluyoruz” dedi.

Elektrikli Arabalar İçin Şarj İstasyonu

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.