Ekmeksiz Plajı Açıklaması

Seferihisar Belediyesi’nden Ekmeksiz Plajı açıklaması..

Seferihisar Sığacık’ta yer alan Ekmeksiz plajı ile ilgili Seferihisar Belediyesi açıklama yaptı. Plajın tahsisinin Orman Bakanlığı’nda olduğu belirtilen açıklamada, halkın kullanımına açmak için belediye tahsis istedi.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin şu açıklamayı yaptı: Ekmeksiz Plajı’nın halkın kullanımına açılmasıyla ilgili çok sayıda talep ve şikayet almaktayız.
Ekmeksiz plajının olduğu bölgedeki parsel Milli Emlak Müdürlüğü parseli olup aynı zamanda Tarım ve Orman Bakanlığı’na tahsisli bir alandır. Alan içerisinde daha önceden yapılmış metruk binalar bulunmaktadır. Koruma Kurulu ve Tarım Orman Bakanlığı bu metruk ve tehlike arz eden yapıların yıkılması yönünde karar alması ile Seferihisar Belediyesi olarak tüm iş ve işlemlerin yıkımını ve temizliğini yaptık. Alan Seferihisar Belediyesi’ne ait olmadığı için Belediyemiz bu alana hizmet götürememektedir. Plaj kullanımını sağlamak için Milli Emlak Müdürlüğü ve Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tahsis almamız gerekmektedir.
Bu süreç ile ilgili olarak Tarım ve Orman Bakanlığı’na tahsis başvurusu yapmış bulunmaktayız. Tahsisi başvurumuzun olumlu değerlendirilmesi halinde Ekmeksiz Plajı vatandaş kullanımına Belediyemizce açılacaktır.


pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.