Egzamaya Karşı Keçi Sütü

egzama_hastasindan_kecheesee_tesekkur_izmir_haberleri_h60351

 

Faydaları her derde deva, mucizevi içecek olarak bilinen keçi sütü, anne adaylarının, bebeklerin ve yaşlıların kullanımı için gözde bir ürün…

Birçok hastalığa iyi geldiği bilinen keçi sütü, egzama hastası Recep Ünlüer’in de derdine çare oldu.

Eskişehir’de yaşayan 30 yaşındaki Recep Ünlüer, Kecheese keçi sütünün hastalığına iyi geldiğini belirtti.

Seferihisar ilçesinde Türer A.Ş. Keçi Çiffcliği’nde üretilen yüzde 100 doğal ve katkısız keçi sütü pastörize ediliyor ve Kecheese markasıyla süpermarketlerde ve seçkin satış noktalarında tüketicilerin kullanımına sunuluyor.

Geçtiğimiz günlerde Kecheese markasının www.kecheese.com.tr internet sitesinin iletişim formuna mesaj yazan Recep Ünlüer, Kecheese keçi sütünü kullandığım ve rahatsızlığına iyi geldiğini belirterek, teşekkür etti. Ünlüer mesajında şunları yazdı:

“Merhaba, size Eskişehir’den yazıyorum. Keçi sütü ürününüzü kullandım ve çok memnun kaldım. Daha önce başka bir firmasının keçi sütünü çok uzun süre kullanmış, fakat hiçbir faydasını görememiştim. Sonra anlaşıldı ki; bizim keçi sütü niyetine içtiğimiz süt inek sütüymüş. Bunu da Tarım ve Köy İşleri Bakanlığının firmayı deşifre etmesi sonucu öğrendim. Benim egzama rahatsızlığım var. Keçi sütünün rahatsızlığıma iyi geldiğini bildiğim için keçi sütünüzü denedim. İyi ki de denemişim. Keçi sütünüzü tükettiğim süre boyunca rahatsızlığım en alt seviyeye indi. Ve içtiğim sütün bu sefer gerçek keçi sütü olduğuna kanaat getirdim. Tedarikçi ağınızı genişletmenizi, ürünlerinize rahatlıkla ulaşabilmeyi ve hizmetlerinizin sürekliliğini diliyorum. Saygılarımla…”

Keçi sütü her derde deva Türer AŞ.’nin kurduğu Kecheese, Keçi Sütü İşleme Tesisleri’nde Türk Gıda Kodeksi’ne ve uluslararası standartlara uygun olarak keçi sütü ve ürünleri üretiyor. Türer A,Ş.’nin Seferihisar’da bulunan keçi çiftliğinde üretilen sütler, tamamen soğuk zincir korunarak elde ediliyor. Katkı ve koruyucu madde içermiyor. Laboratuvarlarda, üretilen sütün ve peynirlerin kimyasal ve mikrobiyolojik analizleri yapılıyor. Kecheese keçi sütü sindirimi kolay, A, Bl, B2 ve D vitaminleri ve fosfat oram yüksek, leziz ve kokusuz olmasıyla dikkat çekiyor. Keçi sütü düzenli tüketildiğinde, egzama, astım, sindirim rahatsızlıkları, varis ve alerjik hastalıkların tedavisinde yararlı olduğu uzmanlarca vurgulanıyor. En büyük özelliği inek sütüne göre sindiriminin çok daha kolay olması. İnek sütüne göre laktoz oram daha düşük ve hem laktoz intoleransı hem de aleıji riski daha az. Doğal, leziz, anti aleçjen ve besleyici özelliğiyle keçi sütü, hem çocuklar ve yaşlılar hem de sporcular ve fit olmak isteyen kadınlar için önemli bir ürün olarak dikkat çekiyor.

atopikegzamanedirnedenoluratopikegzamabitkiseltedaviatopikdermatitilaclari1346621096

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.