CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ” Biz birlikte Güçlüyüz”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında partililerle buluştu.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, belediye meclis üyeleri ve CHP Seferihisar İlçe yönetim kurulları ile birlikte bir araya gelen Deniz Yücel seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı, Seferihisar’da kısa süreli aralıklarla bulunmaktan mutlu olduğunu aktaran Yücel ” Seferihisar ilçe ziyaretimizde İlçe başkanımız, İlçe yönetim kurulumuz, kadın kolları ve gençlik kollarımız, Belediye başkanımız ve meclis üyelerimizle bir araya geldik. Bu millet yoksulluk, hayat pahalılığı, çocuk istismarı ve kadın cinayetlerini hak etmiyor. Millet İktidarında herkesin yüzü gülecek ” dedi. 

Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Senem Gürer Solak yaptığı açıklamada ” Bugün, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanımız Sayın Deniz Yücel ve değerli il başkan yardımcılarımız İlçe başkanlığımızı ziyaret ettiler. Ziyarette Belediye Başkanımız Sayın İsmail Yetişkin, İlçe yönetim kurullarımız, belediye başkan yardımcımız ve belediye meclis üyelerimiz de hazır bulundular. Yerelde yapılan çalışmalar ile ülkemizin içinden geçtiği süreçleri ve sorunları değerlendirdik. Demokrasinin, adaletin ve çağdaş uygarlığın  ışığı yolumuzu her daim aydınlatacaktır. Cumhuriyet Halk Partisi tüm örgütleriyle ve var gücüyle  ülkesinin umut dolu yarınları için bıkmadan usanmadan çalışmaya devam edecektir. Biz hep birlikte çok daha güçlüyüz ” dedi. 

image00013.jpg
image00007.jpg
image00012.jpg
image00008.jpg
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.