Damak tadının yeni merkezi Has Konyalı

Yenilenen işletme ve konseptiyle Seferihisar’ın lezzet durağı olmaya gelen Has Konyalı 15 Haziran Pazartesi günü müşterileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yemek seçenekleri ile göz dolduruyor

Geniş bir yelpazeye sahip menülerinde seçenekler, akla gelebilecek tüm kebaplardan pide, çorba ve Konya’ya has etli ekmeğe kadar uzanıyor.

Özellikle yemek öncesi ikramları ile öne çıkan Has Konyalı’nın konseptinde yemeğiniz gelmeden önce göz dolduran ve tamamiyle kendilerine has mezeleri ile masanız hazırlanıyor.

“Müşterilerimizin bize güvenmesi çok önemli”

Çok kısa bir sürede Seferihisarlıların ilk tercihlerinden biri olacaklarını söyleyen işletme sahibi Kadir Akdeniz “Yeni ve üstün hizmet anlayışımız ile en çok önem verdiğimiz konu müşteri memnuniyeti. Bir gelenin sürekli gelmek isteyeceği bir işletme olacağımıza inanıyorum. Mutfağımızda kullanılan tüm ürünler tamamıyle doğal ve organik içeriklere sahip. Bu yaşadığımız zorlu süreçte müşterilerimizin bize sağlık açısından güvenebilmesi için tüm önlemlerimizi alıyoruz. Dolayısıyla kullandığımız hiçbir ürünün insan sağlığını kötü etkileyebilecek bir madde içermemesine dikkat ediyoruz. 15 Haziran Pazartesi gününden itibaren tüm Seferihisarlıları işletmemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.