Bu Cumhuriyet Senin Eserin

Cumhuriyetimizin 93.yılı tüm yurtta olduğu gibi Seferihisar’da da coşkuyla kutlanıyor.

Atatürk’ün büyük emaneti Cumhuriyetin ilanının 93.yılı kutlamaları Seferihisar’da 28 Ekim Cuma günü, İlçe Meydanı Atatürk Anıtı’na Çelenk sunumuyla başladı.

29 Ekim Cumartesi günü ise kaymakamlık makamında tebriklerin kabulüyle başlayan kutlamalar, İzzet Gül Stadyumu’ndaki bayram töreniyle devam etti.

Tören İlçe Kaymakamı Resul Çelik, Belediye Başkanı Tunç Soyer, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Başkaya, daire amir ve müdürleriyle çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Program Seferihisar Belediyesi Jimnastik Takımı Dasn Gösterisi, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi,  Seferihisar Belediyesi Tekvando Takımı Gösterisi,  Seferihisar Belediyesi Zeybek Gösterisi ve resmi geçit töreniyle tamamlandı.

AKŞAM 8’DE FENER ALAYI

Seferihisar Belediyesi, Cumhuriyetin ilanının 93.yılı nedeniyle yürüyüş düzenliyor. Cumhuriyetimize Sahip Çıkıyoruz sloganıyla düzenlenecek yürüyüş ve fener alayı Saat 20.00’da Kapalı Pazaryeri önünden başlayacak. Yürüyüşe tüm Seferihisarlıları davet eden Belediye Başkanı Tunç Soyer; “Bugün hep birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük mirası Cumhuriyetimiz için hep birlikte yürüyeceğiz. Bayrağını alan herkesi yürüyüşe davet ediyorum” dedi.

 

 

dsc_0791 dsc_0804 dsc_0835 dsc_0854 dsc_0877

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.