Cumhuriyet Halk Partisi’nden hoşgeldin ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Yönetimi Seferihisar Ağrılılar derneğinde, Seferihisar’a Ağrı’dan yeni taşınan vatandaşlar ile buluşma ziyareti gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Kadın Kolları Başkanı Serap Çınar, Gençlik Kolları Başkanı İrfan Çevik ve CHP ilçe yönetimi Derviş Çiftçi’nin başkanlığını yaptığı Ağrılılar Derneği’nde yeni Seferihisarlı olan vatandaşlara hoşgeldiniz ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak yaptığı açıklamada “Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü olarak Seferihisar Ağrılılar Derneğini ziyaret ederek İkamet etmek için güzel ilçemizi tercih etmiş ve bizim hemşehrimiz olmuş yeni dostlarımıza hoş geldiniz bize güç kattınız demek istedik. Gönlü Ağrı Dağı gibi yüce olan ve bizi tüm içtenlikleriyle ve güler yüzleri ile ağırlayan sevgili dostlarımıza çok teşekkür ederiz. Aydınlık yarınlara uzayıp giden bu yolda yanımızda olan yol arkadaşlarımızla bizler çok daha güçlüyüz ” dedi.

DSC09496.jpg
DSC09499.jpg
DSC09504.jpg
DSC09507.jpg
DSC09513.jpg
DSC09534.jpg
DSC09538.jpg
DSC09552.jpg
DSC09555.jpg
DSC09558.jpg
DSC09563.jpg
genis-foto.jpg
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.