Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar’da gümbür gümbür

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü tarafından Sığacık Kaleiçi’nde CHP’nin 99. kuruluş yıldönümü ve Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte partiye yeni katılan 750 kişiye temsilen rozet takıldı. Törende CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Seyrek’te bir konser verdi.

Etkinliğine Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Ednan Arslan, Sevda Erdan Kılıç , CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, CHP İzmir İl Yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı.

“CHP SEFERİHİSAR KATILIMLARLA BÜYÜYOR”

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak yaptığı açıklamada: “Ülke tarihimiz için iki önemli olayı kutluyoruz. Birincisi CHP’nin kuruluş yıldönümü ikincisi de Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtuluş tarihi. CHP’nin Seferihisar İlçe Başkanı olmaktan gurur duyuyorum. CHP Seferihisar İlçe Örgütü yeni katılımlarla büyüyor. Son dönemde 750 arkadaşımızı kayıt ettik. Bu gece sembolik bir tören yapıyoruz. Kalplerine 6 oku yerleştireceğiz” dedi.

“EN ÖNEMLİ MAKAM CHP ÜYELİĞİDİR”

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç karanlığı yıkacaklarını söyleyerek: “Çalışma dönemindeyiz. Burada olduğum için çok mutluyum. Bizler İzmir’in bütün ilçelerinin tozunu yutmuş olan kadrolarız. Makamlar ve mevkiler geçicidir. Bizim için en önemli makam CHP’nin onurlu bir üyesi olmaktır. Yeni 750 arkadaşımıza hoş geldiniz diyorum. Tamamen kadınları yok sayan bir iktidar var. Bu ülkenin kurtuluşunda cesur kadınlar vardı. Şuan bizim için ikinci kurtuluş mücadelemiz sürüyor. Cehaleti ve karanlığı birlikte yıkacağız. Kadın ilçe başkanımıza ve belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“SEFERİHİSARLILARIN KALBİNDE CUMHURİYET VE MUSTAFA KEMAL VAR”

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko Seferihisar’ın Cumhuriyet olduğunu belirterek: “Seferihisar deyince aklıma deniz, doğa ve memleket sevgisi geliyor. Seferihisarlılarda Cumhuriyet ve Mustafa Kemal aşkı var. Aramıza katılacak olan 750 arkadaşımıza hoş geldiniz diyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bende 45 yıllık partiliyim. Bir önceki meclis başkanı dedi ki hiçbir kurşun atılmadan şehirlerin geri alındığını söyledi. İsmail Kahraman şehitlerimizin kemiklerini sızlatmaya hakkın yok. Seni lanetliyorum” dedi.

“CHP YOLDAŞLARINI YALNIZ BIRAKMAZ”

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin CHP’nin herkese sahip çıktığını belirterek: “Kendimi bildim bileli bu partinin içerisindeyim. Her türlü tozunu yuttum. Beraber uzun yıllar çalıştık. CHP 99 yıllık bir çınar. Bu çınarın kolları hepimizi gölgesi altına alır. Partimiz hiçbir yoldaşını yalnız bırakmaz. Hep beraber daha güçlü durmamız lazım. Onların arkasında bir devlet var. Para ve sermaye var. Bizim ise CHP’den aldığımız gücümüz var. Aramıza katılan 750 üyeye teşekkür ediyorum. Bizlere güç katıyorsunuz” dedi.

“ASLA UMUTSUZ OLMAYACAĞIZ”

CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan partinin umut olduğunu ifade ederek: “Burada bu organizasyonu yapan sayın ilçe başkanımız Senem Gürer Solak’ı kocaman bir alkışlayalım. Bizi buraya getirdi. Gece gündüz çalışıyorlar biliyorum. CHP’li olmak kolay değil. 750 arkadaşımıza hoş geldiniz diyorum. CHP’li olmak demek doğru insan olmak demektir. CHP’li olmak demek kul hakkı yememek demektir. CHP’li olmak demek haksızlık karşısında durmak demektir. Tek adam rejimiyle ülke oksijensiz kaldı. Herkes artık umutsuz. Fakat bir umudumuz var oda 99. yaşında olan CHP’dir. O yüzden umutsuz olmayacağız” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.