Cumhuriyet Halk Partisi kapı kapı anlatıyor

Seferihisar’da haftanın üç günü alan çalışması yapan CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı mahalle ve köylerde toplantılar düzenleyip kapı kapı dolaşarak Aile Destek Sigortası Broşürü dağıtıp bilgilendirme yapmaya devam ediyor.

Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, her geçen gün daha çok kalabalıklaşan mahalle toplantılarında kadınların yanında oldukları ve dertlerini paylaştıkları için yürek dolusu teşekkür ederken “Seferihisar’ımızın en eski mahallelerinden biri olan Turabiye Mahallesi’nde kadınlarımızla bir araya geldik. Yıllarca emeğin, alın terinin ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı mahallemizin güzel yürekli kadınlarına partimizin aile destek sigortasını anlattık, mahallemizde öbek çalışmamıza da devam ederek bizden istediklerini can kulağı ile dinleyip not aldık. Güler yüzle ve en içten duygularla bizlere yüreklerini açan tüm kadın dostlara Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü olarak sonsuz teşekkürler” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.