Coronavirüs denetimleri başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Coronavirüs Denetimleri’ konulu genelge kapsamında Seferihisar ilçesinde faaliyet gösteren kafe, restoran, lokanta, pansiyon, otel, berber, kuaför ve güzellik salonları, plajlar, halk pazarları, piknik mesire alanlarında maske takılması, sosyal mesafe hijyen kuralları uyulması ve Coronavirus genel tedbirlerine uyulması için Seferihisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Seferihisar Esnaf Odası, İlçe Tarım Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından genel denetleme yapıldı.

İşletme sahipleri ve vatandaşlarla görüşen ekipler pandemi önlemleri ile ilgili bilgilendirmede bulunarak bu işyerlerinde çalışanları ve müşterileri açıklanan tedbirleri uymaları konusunda uyardı.

Denetlemeye katılan Seferihisar Belediyesi Başkan vekili Yelda Celiloğlu ” Seferihisar’da belediyeye ait lokanta kafe ve halk plajlarında maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyuyoruz, personellerimiz bu konuda ellerinden geleni yaparak vatandaşlarımızı uyarıyor, belediyemizin plajlarında şezlong aralarında bulunan mesafeleri ve hijyen kurallarını eksiksiz uyguluyoruz biz bütün görevlilerimiz ile İçişleri Bakanlığı’nın talimatı doğrultusunda kurallara uymayı sürdüreceğiz’’ dedi.

Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Engin Çakırbey, Mukka Beach Club işletmecisi Mustafa Ulu, Seferihisar Belediye Başkan vk Yelda Celiloğlu, Belediye Zabıta Amiri Selma Ök
Seferihisar’da koronavirüs denetimleri başladı
Mehmet Gül
Seferihisar’da koronavirüs denetimleri başladı


Seferihisar’da koronavirüs denetimleri başladı
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.