CHP’li gençler durmak bilmeden çalışıyor

CHP Seferihisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı İrfan Çevik ve yönetimi, Seferihisar’ın kırsal mahallelerinde, gençlere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mektubunu ulaştırdı.

CHP Seferihisar Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından organize edilen “Güç Sende Senin Elinde” sloganıyla yola çıkan gençler Seferihisar’da ilk defa oy kullanacak gençlere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun ilk defa oy kullanacak seçmenler için özel olarak yazdığı mektubu genç seçmenlere ev ziyaretleri yaparak dağıtıyorlar.

Ülkenin geleceğini gençler belirleyecek

Çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulunan CHP Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı İrfan Çevik, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yazdığı mektubu kapı kapı dolaşıp gençlere dağıtıyoruz. Seferihisar’ın bütün köylerini gezdik. Hem köylerimizin sorunlarını dinledik hemde gençlerimize Genel Başkanımızın mektubunu ilettik. Bu ülkenin geleceğini gençler belirleyecek. Gençlik kolları olarak tam kadro sahadayız. Enerjimiz yüksek, inançlı ve kararlıyız” dedi.

WhatsApp-Image-2022-11-17-at-18.50.08-1.jpg
WhatsApp-Image-2022-11-17-at-18.50.08.jpg
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.