CHP’den Sandık Görevlilerine Teşekkür Belgesi

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü, İzmir İl Başkanlığı tarafından hazırlanan 31 Mart Yerel Seçimlerinde görev alan sandık sorumlularına teşekkür belgelerini verdi.

Seferihisar Çağan Irmak Salonunda gerçekleşen törene Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak,CHP İzmir il eğitim sekreteri Yasemin Kılınç Menokan, CHP İzmir İl eğitim koordinatörü Abdullah Aydemir ,CHP İzmir 1. Bölge Eğitim Koordinatörü Tülay Bayır, CHP ilçe yönetimi ve üyeler katıldı.

 
  Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak’ın partililere yaptığı konuşmada ”  İl Başkanlığımız tarafından 31 Mart Yerel Seçimlerinde görev alan sandık görevlilerimiz için hazırlanan teşekkür belgelerini takdim etmek için düzenlediğimiz törenimize hepiniz hoşgeldiniz. Sandık görevlilerimiz örgüt emekçilerimizdir. Seçimi kazansak da kaybetsek de  sandıklarımıza ve seçmenimizin bize verdiği her bir oya sahip çıkmışlardır.

31 Mart Yerel Seçimlerinde özellikle İstanbul’da yaşadığımız süreçte sandıklarımıza, ıslak imzalarımıza, oy çuvallarımıza sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. O nedenledir ki partimizin yerel Seçimdeki gizli kahramanları sizlersiniz. İl başkanım ve İlçe örgütü adına hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinden sonra ülkemizin üzerindeki umutsuzluk atmosferi yerini umut ve kararlılığa bıraktı.

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde kazandığımız  zafer tüm örgütümüze  büyük bir çalışma azmi verdi .  Bu başarının bize yüklediği sorumluluk da çok büyük.  Başarımızı katlayarak büyütmek için çok çalışmak tüm örgütümüzün ortak görevidir. Aramızda bulunan İl Eğitim Sekreterimiz ve İl Eğitim Koordinatörlerimizin şahsında tüm parti içi eğitmenlerimize, sandık görevlilerimize eğitim vermek için gösterdikleri büyük özveri adına teşekkür ediyorum ” dedi. 


Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin törende yaptığı konuşmada ” Burada sizinle olmaktan gurur duyuyorum çünkü bugün burada sizin karşınızdaysam bunu başaran sizlersiniz, bunun farkındayım, o yüzden size ne kadar elimizden geldiğince teşekkür etsek azdır. Şeçimlerde özveri ile gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak oy topladınız, sadece sandık başında sandığa sahip çıkmadınız, her an yanımızda her an sahada oldunuz, bunun için çok teşekkür ediyorum ” dedi. 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.