CHP Seferihisar’dan Honaz’a Destek Ziyareti

Seferihisar Belediye Başkanı ve Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı destek vermek amacıyla 2 Haziran’da seçimlerin yenileneceği Honaz’a gitti.

Seçimlerin tekrar yenileneceği Denizli Honaz’a 2 otobüs araçla çıkartma yapan Seferihisar CHP ilçe teşkilatı, Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca alan çalışması yaptı.

Honaz halkının büyük bir misafirperverlikle karşıladığı Seferihisarlı partililer evleri tek tek gezerek CHP adayı için destek istedi. Honaz CHP İlçe Başkanı Mustafa Çelik “Seferihisar gibi Türkiye’de adı marka olmuş bir ilçenin belediye başkanı ve ilçe teşkilatını yanımızda görmek gerçekten gurur verici. Böylesine anlamlı destek bizim için çok önemliydi” diyerek memnuniyetini ifade ederken;

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Biz Seferihisar’da kazandık; güzel ilçeme bahar geldi ama bitmedi, bugün Denizli Honaz’a destek vermek onların yanında olduğumuzu göstermek için bütün partililerimiz ile alan çalışması yapmaya geldik. 2 Haziran’da tekrar edilecek seçim için çok umutluyum çünkü haklıyız, kazanacağız” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.