CHP Seferihisar’dan Birlikteyiz Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi’den Seferihisar belediye başkan aday adayları, meclis üyesi adayları ve CHP ilçe örgütü basın toplantısında bir araya gelerek ‘birlikteyiz’ mesajı verdi.

Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi tarafından tüm aday adaylarını ve adayları ilçe örgütü ile buluşturan ‘Birlik ve Dayanışma Toplantısı’ düzenlendi.


Cumhuriyet Halk Partisi ilçe binasında düzenlenen toplantı ve basın açıklaması sonrasında çok sayıda partilinin de yer aldığı Seferihisar Cuma pazarına “Birlik” yürüyüşü düzenlendi.

Birleşip tek yumruk olarak çalışmaya devam edeceğiz diyen İlçe Başkanı Senem Gürer Solak’ın yaptığı basın açıklamasının tam metni,

CHP SEFERİHİSAR İLÇE BAŞKANLIĞI

Türkiye ve Seferihisar için çok önemli olan 31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için geri sayımın başladığı bugünlerde ilçe yönetimimiz ,kadın ve gençlik kolları yönetimlerimiz,13 Belediye Başkanı aday adayımız ve 24 meclis üyesi aday adayımızla birlikte CHP’nin iktidarı için seçim çalışmalarımızı başlatıyoruz.
Başvuruları ile” Biz Türkiye için, Seferihisar için mücadeleye hazırız” mesajını veren tüm aday adaylarımız bizim için çok değerli.Bu sürecin sonunda aday adaylarımızdan bir tanesi Belediye Başkanı adayımız olacak ve örgüt olarak kendisinin arkasında birleşip tek yumruk olarak çalışmaya devam edeceğiz.
2009 Mahalli İdareler seçimlerden beri Cumhuriyet Halk Partisi olarak Seferihisar’daki başarımız her seçim sonunda katlanarak devam etmiştir. Bizlerde buradan tüm Seferihisar’a, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde de örgüt olarak ,kadınlarımızla, gençlerimizle, tüm aday adaylarımızla birlikte çalışmaya devam edip Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Seferihisar’da dalgalandırmaya devam edeceğimize söz veriyoruz.

CHP Seferihisar İlçe Başkanı
Senem Gürer SOLAK

Başkan aday adaylarından Osman Ürkmez, Hüseyin Ercan, Özen Şenyiğit, Armağan Abacıoğlu mazeretlerini bildirerek katılım sağlayamadı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.