CHP Seferihisar’dan birlik ve dayanışma yemeği

CHP Seferihisar’dan birlik ve dayanışma yemeği

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğinde partililer bir araya geldi.

Has Konyalı Seferihisar’da düzenlenen yemeğe CHP İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Tacettin Bayır, Ednan Arslan, Musa Çam, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Köksal Yıldırım, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar Yerel Hizmetler Koordinatörü Gürhan Özata, İzmir Köy Koop Başkanı Neptün Soyer, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve Seferihisar Cumhuriyet Halk Partisi ailesi katıldı.

“İktidara çok yakınız”

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Hep beraber bu salonları tekrar doldurduğumuz için çok mutlu ve umutluyum. Böyle birlik, beraberlik ve dayanışma toplantılarımızda yeniden bir arada olmak yaşadığımız bu zor süreçte bizlere ışık oluyor. Karşımıza çıkacak zorluklardan asla yılmadık, yılmayacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşıyacağımız günler çok yakın!” dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel “Parti emekçilerimiz Türkiye’nin her yerinde çalmadık kapı bırakmıyor. Mevcut iktidar ülkemizi her geçen gün daha kötü bir noktaya sürüklüyor. Esnafımız önündeki bir seneyi değil, bir haftayı bile öngörememekten yakınıyor. Biz Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ülkemize huzur ve barışı getireceğiz. Bu ülkeye insanca yaşama koşullarını getireceğiz. Ülkemizin zenginliklerini 84 milyon insanımıza eşit bir şekilde dağıtacak bir sistemi hep birlikte sizlerle getireceğiz” dedi.

Şarkılar, türkülerle keyifle geçen gecede CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak gelen tüm partililer ve misafirlere teşekkür ederek “Bir an önce halka gidilmeli ve seçimler yapılmalıdır. Seferihisar İlçe Örgütümüz yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarına devam edecek. Cumhuriyet Halk Parti’mizin bir neferi olarak gelecek günlerde ülkemize yeniden baharı getireceğimize, yok edilen Cumhuriyet’in tüm değerlerini yeniden tesis edeceğimize inancım tam. Birlikte başaracağız!” İfadelerinde bulundu.

IMG-20211224-WA0009
https://resimyukle.io/r/XF94F4Tf7n
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.