CHP Seferihisar’dan Adaylara Destek

CHP Seferihisar İlçe Örgütü,  cumhurbaşkanı adaylarına oy vermek için toplu olarak ilçe seçim kuruluna gitti.

24 Haziran 2018’de gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde, cumhurbaşkanı adayı olmak için gereken 100 bin imza için adaylara CHP’lilerden destek geldi.

İlçe Başkanı İsmail Yetişkin öncülüğünde toplanan üyeler, İYİ Parti Adayı Meral Akşener, Saadet Partisi Adayı Temel Karamollaoğlu, İşçi Parti adayı Doğu Perinçek ve Bağımsız Aday Vecdet Öz’den diledikleri adaya imza vererek destek oldu.

Konuyla ilgili konuşan CHP İlçe Başkanı İsmail Yetişkin; “24 Haziran seçimleri öncesinde adayların 100 bin imzaya ulaşması gerekiyor. Bu demokratik yarışta olabilmeleri için adaylara imza vererek destek olduk. Cumhuriyet Halk Partisi olarak başkanımız, meclis üyelerimiz, yöneticilerimiz, delegelerimiz, gençlerimiz, kadınlarımız ve üzerimize düşen görevi yapıyoruz, yapacağız. Üyelerimiz istedikleri adaya imza verdiler. Demokrasinin gereği çok adaylı bir seçim olması taraftarıyız. 24 Haziran’da adayımız Muharrem İnce’yle birlikte Türkiye’de yeni bir dönem açacağımıza inanıyoruz. Umuyorum ki 25 Haziran’da daha özgür, daha demokratik daha adil ve adaletli bir ülkeye kavuşacağız.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.