CHP Seferihisar’da yeni yönetim göreve başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü’nün 14 Aralık’ta gerçekleştirilen kongre sonrası tekrar seçilen ilçe başkanı Senem Gürer Solak ve CHP yeni yönetimi Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na şükran çelengi sundu.

Kongre sürecini tamamlayarak Senem Gürer Solak başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulu Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen çelenk sunumu ve saygı duruşu ardından söz alan CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ”Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi olarak huzuruna gelerek ilkelerinden asla ayrılmadan, atamızın izinden yürüyeceğimizin sözünü verdik” ifadelerinde bulundu. Mazbatasını alan yönetim ilk toplantısını da gerçekleştirerek  görev bölümü yapıldı. 

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkini makamında ziyaret eden yeni yönetim kurulu delege seçimi ve sonrasında gerçekleşen kongrede destekleri için başkan İsmail Yetişkin’e teşekkür etti. 
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ”Uzun yıllar başkanlığını yaptığım CHP Seferihisar İlçe Örgütü’nün yeni yönetimine başarı ve kolaylıklar diliyorum. Bundan sonra her zaman olduğu gibi hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.