CHP Seferihisar’da Göreve Hazır

CHP İlçe Örgütü, Koronovirüs’e karşı alınan tedbirler çerçevesinde hizmet seferberliği başlattı. İlçe Başkanı Senem Gürer Solak; “Kurduğumuz destek hattımıza gelen talepleri karşılamak üzere 24 saat görev başındayız” dedi.

Tüm dünyayı etkileyen, ülkemizde de görülen Koronovirüs salgınının daha fazla yayılmasını önlemek için çalışmalar sürüyor. CHP İlçe Örgütü, Seferihisar Belediyesi’nin çalışmalarına destek vermeye devam ederken, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalar yürütüyor.

İlçe Başkanı Senem Gürer Solak yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verirken halkımız için 24 saat görev başında olduklarını söyledi. Tamamen gönüllülük esasıyla çalıştıklarını söyleyen Solak; “Çok zor bir süreçten geçiyoruz. Gençlik ve kadın kollarımız ortaklaşa hareket ederek halkı bilinçlendirici çalışmalar gerçekleştiriyor. Seferihisar’da sokaklara koronavirüsten nasıl korunulması gerektiği ve alınması gereken önlemleri anlatan afişleri asıyoruz. 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız için destek hattı oluşturduk. Bizi aramaları halinde gerekli yönlendirmeleri yaparak gençlik kollarımızla belediye ekiplerine destek veriyoruz. Başkanımız İsmail Yetişkin ile de sürekli irtibat halinde olarak işbirliği içinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Başkanımız Seferihisar için çok çalışıyor bizde verebileceğimiz her türlü desteğimiz ile yanındayız. Umuyorum ki bu zor günleri hep birlikte, dayanışma içerisinde atlatacağız” dedi.

65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için destek hattı :0232 743 44 41-0555 887 41 44

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.