CHP Seferihisar saha çalışmalarını hızlandırdı

Seferihisar’ın her köyü ziyaret ediliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin tüm illerinde “öbek çalışması” kapsamında hane ziyaretlerine devam ediyor.

Seferihisar’da da saha çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı mahalle ve köylerde yaptığı toplantılarının birini daha Kavakdere köyünde yaptı.  

“Halkımızla birlikte güçlüyüz”

Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, her geçen gün daha kalabalık olan mahalle ve köy toplantılarında dertlerini paylaşan kadınların hayatlarına dokunabilmekten duydukları mutluluğu belirterek “Bugün üzüm bağları, mandalina bahçeleri ve zeytin ağaçlarının sarıp sarmaladığı yeşil ovası ve ovaya hayat veren mavi göleti ile bir doğa harikası olan Kavakdere Köyü’ne konuk olduk. Bizleri tüm içtenlikleriyle bağrına basan, emeği ve alınteriyle yaşama değer katan kadınlarımıza partimizin aile destek sigortası ve kadın politikalarını anlatıp öbek çalışmamızı gerçekleştirdik. Anlattıklarımızı ilgiyle dinleyen kadın dostlarımıza Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü olarak çok teşekkür ederiz. Biz halkımızla birlikte çok daha güçlüyüz” dedi.

2.jpg
1.jpg
3.jpg
4.jpg
6.jpg

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.