CHP Seferihisar Örgütü Ankara’da

CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve partililer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılamak için Ankara’ya gitti.

CHP Seferihisar Örgütü, partilerinin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığına destek olmak amaçlı Ankara’ya gitti. Ankara’ya giden CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, “Halkımızı çok uzun zamandır sabırsızlıkla beklediği huzura ve refaha kavuşturmak için, alınteriyle kazanılanın, hakça paylaşıldığı,adil özgür ve demokratik bir ülkenin inşası için bize katılın. Biz yüreği birlikte atan büyük bir ülkeyiz işte tam da bu yüzden biz kazanacağız. Şimdi çocuklarımızın aydınlık yarınları için el ele verme,kenetlenme,birleşe birleşe kazanma, adalet ile ahlakın iktidarını tesis etme, çok ama çok çalışma zamanı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin 13. Cumhurbaşkanı olacaktır. Ülkemize,halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.