CHP Seferihisar İlçe Teşkilatı İstanbul’da

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Teşkilatı, 23 Haziran’da İstanbul’da yenilenecek seçimde Millet İttifakı’nın İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek olmak amacıyla İstanbul’da.

22 Haziran Cumartesi sabahı Seferihisar’dan yola çıkan CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ve İlçe yönetimi, Seferihisar Belediye Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, CHP Seferihisar Belediye Meclis Üyeleri, Seferihisar CHP Gençlik Kolları ve Kadın Kolları, Seferihisarlı hukukçular Çağla Çelen ve Nadire Özkaya ile çok sayıda partili Türkiye’nin heyecanla beklediği 23 Haziran’da yapılacak seçime; Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimde en az oy aldığı Ataşehir Ferhat Paşa Orta Okulunda sandık başında İmamoğlu’na destek olacak.

Murat Bakan İstanbul’da Yalnız Bırakmadı

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Murat Bakan Seferihisar’dan gelen partilileri yalnız bırakmayarak kaldıkları otelde ziyaret etti. Pazar günü yapılacak seçim için bilgiler veren Murat Bakan partililerden sandıkların başından bir an için ayrılmaması ve olası bir durumda okul sorumlularının bildirilmesini istedi.

Seferihisar CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, ” İnanın ki çok heyecanlıyız, Seferihisar’da yaşadığımız zaferi burada da yaşamak istiyoruz, şu an bulunduğumuz ortamda herkes bunu yaşıyor, partimizin desteğiyle Seferihisar’dan 4 otobüs 170 seçmeni oy kullanması için İstanbul’a yolcu ettik, Ataşehir İlçe Başkanımız Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Uğurcan Demir, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyemiz Gülsüm Filorinalı ve Milet Vekilimiz Murat Bakan yanımızda inanıyoruz ki her şey çok güzel olacak” dedi.

Seçim günü çalışmaları hakkında bilgi veren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ‘’Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından görevlendirmelerimiz yapıldı. Seçim sonuçları ilçe seçim kuruluna teslim edilinceye kadar tüm arkadaşlarla görevimiz devam edecek.  Vatandaşlarımızın katılımı bir hayli yoğun.  Biz de Seferihisar ekibiyle birlikte edindiğimiz izlemleri partimizin ilgili birimleriyle paylaşıyoruz” dedi

google.com, pub-6634750878392927, DIRECT, f08c47fec0942fa0

google.com, pub-6634750878392927, DIRECT, f08c47fec0942fa0

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.