CHP Seferihisar İlçe Örgütü Destek İçin Gidiyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis ve “siyasi yasak” cezasına karşı CHP Seferihisar İlçe Örgütü Ekrem İmamoğlu’na destek için yola çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, CHP Seferihisar ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik kolları yönetimleri destek çağrısına yanıt vererek İstanbul’a gitmek için yola çıktı. 

Ekrem İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

CHP Seferihisar İlçe Örgütü Senem Gürer Solak başkanlığında 3 yıl önce düzenlenen ama hile karıştığı şüphesiyle iptal edilen İstanbul Büyükşehir başkanlık seçiminde Ekrem İmamoğlu’na destek için yaklaşık 10 gün İstanbul’da seçim çalışmalarına katılmıştı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.