CHP Seferihisar İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Danışma Kurulu Toplantısı Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, CHP İzmir Milletvekilleri, İzmir CHP İl Seferihisar Sorumlusu Volkan Gürboğa, İzmir İl Yöneticileri Cüneyt Oğuz, Harun Düzenkalkan, Ömer Yener’in katılımıyla gerçekleşti.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından faaliyet raporu sunumu ile devam etti. CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak ‘’Kasım 2018’den itibaren yürütmekte olduğum İlçe Başkanlığı görevimde destekleriniz için çok teşekkür ediyorum. İlçemizde ilk defa bir Büyükşehir Belediye Başkanı çıkarttık ve aynı zamanda ilçe Belediye Başkanlığını kazandık. Bu gurur hepimizindir. İlçe örgütümüz ve belediyemizin uyum içinde çalışmasını sağlayarak yarınların daha güzel olması için gayret göstereceğiz. Bu yolda hepimize başarılar diliyorum.’’ diyerek konuşmasını bitirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri Kani Beko, Tacettin Bayır, Bedri Serter, Atila Sertel ve Birinci Bölge Örgütlerden Sorumlu Özkan Tice’nin konuşmalarının ardından Seferihisar ve Türkiye genelinde yerel seçim maratonunun değerlendirilmesi, yerel seçimler ardından başlayan yeni dönemle ilgili düşünceler ve öneriler toplantıya katılan üyeler ile tartışıldı.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin ‘’2009’da örgütümüzle büyük bir başarıya imza attık. Öncelikle Seferihisar sonra İzmir’in kaderini değiştirerek Tunç Soyer Başkanımız Seferihisar Belediye Başkanlığı seçimlerini kazandı. 10 yılda ilçe örgütü olarak çocuklarımızın bizimle gurur duyacağı yeniliklere, değişimlere imza attık. Bayrağı, 2 seçim kazanmış yönetimimle birlikte 26 Kasım 2018’de Senem Başkan ve yönetimine devrettim. Yeni İlçe örgütümüz 2019 Mart seçimlerinde de halkın, demokrasinin, çok sesliliğin, geleceğimizin; Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Seferihisar’da dalgalandırdı. Seçim sonuçlarını mahalle mahalle inceledik. Oyunu bizden yana kullanmayan %44lük kesimin yaş aralığı, eğitim seviyesi, ilçemize yerleşim tarihleri gibi önemli istatistiksel araştırmalarımızı yaparak çıkarmamız gereken dersleri çıkardık. Bu yolda ekiplerimiz teker teker Seferihisar’da yaşayanları ziyaret edecek, çıkan sonuçlara göre stratejimizi oluşturacağız. Hedefimiz Seferihisar’da %65e çıkmak olacak. Hepinize teşekkür ediyorum’’ diyerek kapanışı gerçekleştirdi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.