CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Cumhuriyetin ilanın 97. yılı dolayısıyla çelenk töreni gerçekleştirdi

CHP Seferihisar İlçe Başkanlığı Cumhuriyetin ilanın 97. yılı dolayısıyla çelenk töreni gerçekleştirdi

Seferihisar Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törene Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcısı Yelda Celiloğlu, Seferihisar Belediyesi Meclis Üyeleri Sefer Topçu, Sinem Koç Karaman, Duygu Ulu, Hüseyin Kocaer, Reşat Gültekin, CHP Seferihisar Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.

Tören, CHP İlçe Başkanı Senem Gürer Solak’ın Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Naime Ozanoğulları ve Gençlik Kolları Başkanı Koray İpekten’in eşliğinde Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile devam etti.

“Cumhuriyet, hukukun üstünlüğüne eşit haklara, demokrasiye, bağımsızlığa kadın erkek eşitliğine inanmaktır”

Başkan Solak günün anlam ve önemi için hazırladığı konuşmasında hepimize emanet edilen Cumhuriyetimize sahip çıkmanın en önemli görevimiz olduğunun altını çizerken “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti Türk milletinin karakter ve adetlerine en önemli mirası olarak emanet etmiştir. Cumhuriyet, hukukun üstünlüğüne eşit haklara, demokrasiye, bağımsızlığa kadın erkek eşitliğine inanmaktır.
Cumhuriyet, hepimizin vazgeçilmez ortak değeridir.
Büyük önderimiz silah arkadaşlarıyla birlikte canı kanı pahasına işgalden kurtardığı vatan topraklarına ve bağımsızlığına kavuşturduğu aziz milletimizi Cumhuriyet ile taçlandırmıştır.
Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyetimize ve devrimlerinin kazanımlarına son nefesimize dek sahip çıkmak ilk görevimiz ve sorumluluğumuzdur.
Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor manevi huzurlarında şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.