CHP İzmir örgütü Seferihisar’da kampa giriyor!

CHP İzmir’de İlçe Başkanları, İl Başkanlığının düzenleyeceği örgüt buluşmasında bir araya gelecek. İl yöneticilerinin de katılım sağlayacağı toplantı 18 Aralık Cumartesi günü konaklamalı olarak Seferihisar’da yapılacak. Toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı’nın verdiği “Ev ödevleri” masaya yatırılacak.  

Halime ERDOĞAN / GÜNDEME BAKIŞ – Cumhuriyet Halk Partisi İzmir örgütü, Seferihisar’da toplanıyor. İl Başkanı Deniz Yücel’in idaresinde bir araya gelecek olan örgüt, 18 Aralık Cumartesi günü Seferihisar’da Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın verdiği ev ödevlerini masaya yatıracak. 1 gece konaklamalı olarak gerçekleştirilecek toplantının gündeminde nitelikli üye kayıtları, üyesi bulunmayan köy ve mahalleler ile sandık görevlileri listeleri yer alacak. Toplantıya il yöneticileri ve ilçe başkanlarının yanı sıra ev sahibi olması nedeniyle Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin de katılacak.  

SALICI “EV ÖDEVİ” VERMİŞTİ 

Geçtiğimiz aylarda CHP İzmir örgütü, Çeşme’de, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı’nın da katılımıyla bir araya gelmişti. Salıcı, ilçe başkanlarından istenilen sandık görevlileri listelerinin, güncel verilerle bağdaşmadığını vurgulamış, listelere yazılan birçok ismin seçmenlikten çıktığını belirtmişti. Öte yandan Salıcı, İzmir’de hiç CHP üyesi bulunmayan köy ve mahalleler olduğunu kaydederek, Genel Merkez ve İl verileri arasında tutarsızlık olduğunu aktarmıştı. Salıcı, ilçe başkanlarının listelerini güncel veriler kapsamında revize etmesini istemiş, bir önceki seçimde yapılan sandık görevlilerini kopyalayan ilçe başkanlarının isimlerini de tek tek okumuştu.   

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.