CHP İlçe Örgütü Öğretmenler Gününü Kutladı

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Örgütü, ilçede bulunan okulları ve emekli öğretmenleri ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, Kadın Kolları Başkanı Serap Çınar, Gençlik Kolları Başkanı Koray İpekten, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in eşi Fatma Yetişkin ve partililer emekli öğretmenlere ve okullara ziyaretler yaparak öğretmenlerin günlerini çiçek vererek kutladılar.


Seferihisar’ın Şehit öğretmeni unutulmadı

50 günlük öğretmenlik görevi sırasında 1993 yılı 23 Ekim gecesi PKK terör örgütünün haince baskını sonucu Van İli Gevaş İlçesi’nde şehit olan Seferihisarlı öğretmen Mehmet İzdal kabri başında dualar okunarak anıldı. Senem Gürer Solak “ Görevini yerine getirme adına canından vazgeçen Seferihisarlı Şehit öğretmenimize her zaman minnettarız, görevini Atatürk ilkeleri altında devam ettiren tüm çalışan ve emekli olan öğretmenlerimizin bu anlamlı günlerini kutluyoruz” dedi.

t119ez
Os0n69
DaanP4
ozdveb
y7rvfh
cZtp6J
7WvmkV
pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.