CHP Gençlik Kollarında İsim Değişmedi

CHP Seferihisar Gençlik Kolları Olağan Kongresi gerçekleşti

Seferihisar Çağan Irmak Salonu’nda gerçekleşen CHP Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde tek aday olan Koray İpekten tekrar başkan seçildi. 

Yenilenen yönetim listesinde iki eski isim

Bir önceki dönemde yönetim kadrosunda bulanan sadece iki isim İlkay Hayuk ve Rıza Özdağ yeni listeye girdi. Seçim çalışmaları sırasında Sığacık kale surlarından düşerek ayağını kıran Rıza Özdağ için vefa örneği gösteren İpekten ” Rıza arkadaşımız kırık ayağı ile bile bize hep destek oldu, bu yolculuğa çıkarken cefa çeken yoldaşlarımızı asla unutmayız” dedi.         

Gençlik her zaman hazır
Oldukça kalabalık olan salonda tek aday olan İpekten 105 oy alarak güven tazeledi, yakın zamanda bayrağı eski Gençlik Kolları Başkan Akın İldeniz’den devralan İpekten “Gençlerin sorunlarını biliyoruz, ilçe örgütümüz ve kadın kollarımızla ortak çalışmalar yaparak, ortak akılla sorunların üstesinden geleceğiz. İstihdam olanaklarının arttırılması için aracı olmaya devam edeceğiz. Eğitim seminerleri ve çalıştaylar düzenleyerek bilinçli bir gençlik yapılanması oluşturacağız. Sosyal, sanatsal ve sportif aktivitelerle güçlü bir gençlik oluşturacağız. Üniversite yapılanmamızı kuracak ve öğrencilerle ortak projeler yapacağız. Sürekli üretecek ve gerçekleştireceğiz. Çünkü bizim yanımızda gençliğe her zaman önem veren İlçe Başkımız Senem Gürer Solak var. Gençlik kollarından yetişerek Belediye başkanlığı koltuğuna oturan ve gençliği her zaman ön planda tutan Seferihisar Belediye Başkanımız İsmail Yetişkin var.
Vizyonuzla gençliğin yolunu aydınlatan, ve gençlerin siyasette her zaman aktif olması gerektiğini savunan Tunç Soyer var. Adı konmamış bir diktatörlüğün pençesinde olan güzel ülkemizi, bu karanlık günlerden Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilerici, aydın ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerini kendisine şiar edinmiş gençleri kurtaracaktır. Bizleri bu zulümden Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı kurtaracaktır” dedi.

Törene İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, CHP Seferihisar İlçe Başkanı Senem Gürer Solak, çok sayıda gençlik kolları üyesi ve partili katıldı.

İlçe Başkanı Senem Gürer Solak “Sizler, temellerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün attığı, Cumhuriyet ile yaşıt, adını Cumhuriyetten ve halkımızdan alan, ülkemizin en köklü partisinin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin gençlik kollarısınız. Bununla ne kadar gurur duysanız azdır. Bu anlamda üstlendiğiniz görev çok kutsal ve önemlidir. Gelecekte siz gençlere emanet edilecek bu parti, Ulusal Kurtuluş Savaşımızı gerçekleştiren kadroların kurduğu bir partidir. Büyük kurtarıcı Mutafa Kemal  Atatürk “Bütün ümidim gençliktedir.” diyerek sizlere olan inancını ve güvenini ifade etmiştir. Sizler bilimin ışığını Atatürk devrimlerinin aydınlığını Anadolu toprağına nakış gibi işleyecek genç beyinlersiniz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizlerden beklentimiz yüksektir. Çünkü partimizi geleceğe sizler taşıyacaksınız. Sevgili genç arkadaşlarım, kendinizi sürekli geliştiriniz. Ülkemizin sorunlarına çözüm yolları arayınız. Düşüncelerinizi söylemekten asla çekinmeyiniz. Halkla iç içe gönül gönüle olunuz. Her düşünceyi sabırla dinlemeyi biliniz. Yaşama dair söyleyecek sözleriniz olsun. Bugün ülkemizin yaşadığı karanlık tabloya bakarak sakın umutsuzluğa ve yılgınlığa kapılmayınız. Atamızın Gençliğe Hitabede söylediği sözler daima rehberiniz olsun. Sizlerle birlikte oldukça yoğun bir seçim süreci yaşadık. Bu süreçte sizlerin gece gündüz demeden, canla başla partimizin başarısı için çalıştığını görmek ayrı bir heyecan kattı. Bu özverili çalışmanızdan dolayı örgüt başkanınız olarak hepinize tek tek teşekkür ediyorum. Bugün partimizdeki demokratik işleyişin bir parçası olan, gençlik kolları kongremizi gerçekleştiriyoruz. Daha önceki süreçlerde parti gençlik kollarımızda görev alan tüm arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yeni seçilecek genç arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Seferihisar Gençlik Kolları’nın üstleneceği her görevi başarıya ulaştıracağına ve partimizin bayrağını gururla taşıyacağına olan inancım ve güvenim tamdır” ifadelerinde bulundu.

İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan’da başarı dileklerinde bulunarak  başkan Koray İpekten’i tebrik etti.

Tören eski başkan Akın Emre İldeniz’e emeklerinden ötürü plaket takdimi ile devam etti.

İldeniz “Geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılarımıza ise acil şifalar diliyorum.
Bu güne kadar hep birlikte yol yürüdük, hani derler ya toz yutmak önemlidir diye biz bu partinin en temelinde hep beraber bu tozu yuttuk.
Dönemin Seferihisar Belediye Başkanı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’le bir hayalimiz vardı,
Meşaleyi Seferihisar’da yakmak. O meşaleyi Seferihisar’dan yaktık arkadaşlar! Bu salonda bulunan bütün yoldaşlarımız ömrünün sonuna kadar bununla gurur duyacak!
Biz diğer bir gururu ise 10 Sene boyunca ilçe başkanlığımızı yaptıktan sonra şimdi Seferihisar’ımızın Belediye Başkanı olan Sayın İsmail Yetişkin ile yaşadık. Kendisine sizlerin huzurunda bu yolda bana, bize, gençliğe ve geleceğe olan inancı, umudu ve desteğinden ötürü teşekkür ediyorum.
Bizim mücadele edip bertaraf edeceğimiz tek olgu AKP faşizanlığıdır. Bu yola baş koyan herkesin önünde bir parti neferi olarak saygıyla eğiliyorum.
Artık yolumuz iktidar yolu, Seferihisar’dan, İzmir’den, Ankara’dan, İstanbul’dan yakılan meşaleler ülkemizi aydınlatacak.
Birbirimize daha fazla kenetleneceğiz. Bir olacağız, dir olacağız!
Eminim ki, Koray arkadaşım bayrağı daha yukarı taşıyacak” diyerek görevi devrettiği Koray İpekten’e başarılar diledi.

İşte gençlik kolları yönetiminin yeni listesi
Başkan Koray İpekten
1- Candaş Balta

2- Zeynep Celiloğlu

3- Bayram Çiftdal

4- Tansu Erdoğan

5- Agah Ömer Gönenç

6- İlkay Hayuk
7- Rıza Özdağ

8- Muhammet Özkan

9- Dilan Ünal

10- Umutcan Yaylacı

Yedek 1- Elvan Kayabaş 2- Atacan Meriç 3- Turgut Adana 4- Nail Karaman 5- Fatih Özdem

İl kongre Delegesi 1- İrfan Çevik 2- İlkay Hayuk 3- Akın İldeniz 4- Koray İpekten 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.