CHP Gençlik Kolları Emek, Gelecek ve Zafer Kampı başlıyor

CHP Gençlik Kolları tarafından düzenlenen Emek, Gelecek ve Zafer kampı, Türkiye’nin 7 bölgesinden gelecek 160 kişinin katılımıyla 30 Temmuz-3 Ağustos tarihlerinde Seferihisar’da gerçekleşiyor.
 
Emek, Gelecek ve Zafer Kampı 4 ana tema çevresinde konferans, panel veya forumlara ev sahipliği yapacak.
• Ekonomik kriz, emek süreçleri ve gençlik,
• 31 Mart seçimleri ve 2019-2024 yerel yönetim anlayışı
• Sosyal politika, gençliğin görünürlüğü ve gelecek
• Küresel gelişmeler ve solun pozisyonu
 
Programda toplamda 9 konferans, eş zamanlı ve tematik 4 atölye olacak. Atölye temaları gençlik, örgütlenme ve yerel yönetim odağında olmakla birlikte, katılımcı toplantıların çıktıları bir politika notu ve rapor haline getirilecek.
 
Kampa gelen gençler, partili yöneticilerin yanı sıra 140journos ve dokuz8haber ile de bir araya gelerek dijital dünyayı tartışma fırsatı yakalayacak.
Kampta yer alacak konferansların konukları ise CHP Genel Başkan Yardımcılarından Oğuz Kaan Salıcı, Özgür Özel, Veli Ağbaba, Fethi Açıkel, Onursal Adıgüzel ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu olacak. Bununla beraber yerel yönetim oturumlarında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin gençlerle bir araya gelerek iyi örnek uygulamalarını katılımcılara aktaracak.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.