Çevrekent Sitesinde “durmayan, bitmeyen vahşetler”

Seferihisar Çevrekent sitesinde tam anlamıyla vahşet yaşanıyor, kendini bilmez biri yada birileri tarafından havalı tüfek ile vurulan 5 kediden üçü öldü.

Psikolojisi bozuk ve sadist birileri tarafından yapıldığı düşünülen bu vahşet, sitede yaşayan vatandaşları tedirgin ederken aynı olayın kendilerine ve çocuklarına yapılmasından korkuyor.

Kim olduğunu söyleyin

Sosyal medya üzerinde kısa zamanda örgütlenerek Çevrekent sitesinde eylem yapmaya hazırlanan hayvan dostları, site yönetiminden bunu kimin yaptığının bilgisini istiyor.. Sehayder Başkanı Fevziye Özkan tarafından paylaşılan mesajda yasal olarak tüm başvuruların yapıldığını ve süreci bekledikleri açıklandı.

İşte sosyal medya üzerinde paylaşılan mesaj..

Seferihisar ” Çevrekent Sitesinde ” durmayan, bitmeyen vahşetler. !!!!!5 kedi vuruldu.. Üçünü kaybettik ne yazık ki. Biri engelli kaldı, biri tedavide.. Yaşama tutunur mu bilemeyiz, bütün iç organları zedelenmiş durumda. Ölümle yaşam arasında gidip geliyor.. Tedavisi Seferihisar Duygu Veteriner de devam ediyor.. Tüm yasal başvurular yapıldı.. Raporlar, röntgen bilgileri vb. yetkili mercilere sunuldu. Bizde Sehayder derneği olarak takipçisiyiz. Sehayder Seferihisar www.sehayder.com

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.