Cengiz Akyıldız için Seferihisar’da cenaze namazı kılındı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Esenyurt’taki binasına yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Seferihisar Ulu Camii’de  gıyabi cenaze namazı kılındı.

MHP’nin Esenyurt’taki seçim bürosuna dün yapılan saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Seferihisar Ülkü Ocağı tarafından organize edilen gıyabi cenaze namazı yoğun kalabalık ile kılındı. Ulu Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için dua edilirken, yaralılara da şifa dilendi. Cenaze namazının ardından Seferihisar Ülkü Ocağı adına basın açıklaması yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Esenyurt İlçe Seçim Bürosuna Eli kanlı hain PKK’lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu şehitlik mertebesine erişen Ülkücü Şehidimiz ”Yusufiyeli” Cengiz Akyıldız Ağabeyimiz 12 Eylül davasında 19 kez idamla yargılanmış, bunun neticesin dede 11 yıl cezaevinde yatmıştır. 12 Eylül’ün işkenceci, darbeci zihniyetin öldüremediği, yıldıramadığı Cengiz Akyıldız’ı maalesef ki daha düne kadar bitti denilen, analar ağlamayacak denilen, fakat bugünkü hükümet ve yönetimdeki zihniyet tarafından gerek habur, gerekse Diyarbakır’da düzenlenen sapkın, ihanet senaryolarınca güç ve cesaret verilen kahpelerce bir kurşunla şehit edilmiştir. Milliyetçi ve Ülkücü Camiamızın ve Yüce Türk Milleti’nin başı sağ olsun. Bizler ülkücü kardeşleri olarak, Cengiz Ağabeyimize Kıldığımız Gıyabında Cenaze Namazı vesilesiyle bütün hakkımızı helal ediyoruz. İnşallah Allah’tan dileğimiz odur ki, kendisi de bizlere bulunduğu makamda şefaat eder.”

Maalesef ki yandaş ve korkak basın olayı, ‘Ülkücüler ve karşıt görüşlüler’ diye yansıtması, kanalların alt yazı bile geçmemesi bir tarafa, magazin ve spor programlarıyla adete olayı kapatma girişimleri ibretle ve nefretle karşılanmış, ne akla, nede vicdana sığdıramayacağımız aşikardır.

Böylesine ucuzca ve korkakça, ahlaksızca yapılan haberler aynı zamanda gazeteci kimliğe sahip olan ağabeyimizle birlikte bu hunharca girişim, basın camiasına da yapılmıştır. Bu ve Üniversitelerimizde yakın zamanda çıkan ve çıkarılmak istenen olaylar mahalle kavgası yada çoluk, çocuk kavgası değildir, Türk milletinin var olma meselesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmesi veya bölünmemesi meselesidir.

AKP Parti binalarını 24 saat polislerimize nöbet tutturan Başbakan ve hükümet bir gün içinde failleri bulup olayı aydınlatmalıdır. Yada İstifa etmelidir. Aklınızdan çıkmasın ki bizlere yapılan bu haince ve kahpece saldırı, bizleri çıktığımız kutlu dava yolumuzdan bir adım bile saptırmayacaktır. Ülkücü, Milliyetçi, Vatansever her dava insanımız canını bu uğurda hiç çekinmeden vermeye hazırdır. Acımız sözcüklerle dile getiremeyeceğimiz, kelimelerin kifayetsiz kaldığı kadar büyüktür, fakat bizler Ülkücüler olarak camiamızı sağ duyulu olmaya, bu şerefsizce üstümüzden oynanan oyunu bozmaya davet ediyoruz. Şu iyi bilinmelidir, bu olay vesilesiyle yaptıkları yolsuzlukları, vurgunları,kutuları,tırları,altınları,dolarları,polislerin,savcıların saman alevi gibi bir o yana bir bu yana savrularak adalet sisteminin artık bir isimden ibaret oldurulmak istenmesinin, Gaflet, Dalalet ve hatta İhanet içinde olanlarca üstünün kapatılmasına güçleri ve makamları yetmeyecektir.

YÜCE TÜRK MİLLETİNE SAYGILARIMLA

UMUT  Ş. ÖZDİL

SEFERİHİSAR ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANI

 

1616294_666371966759966_1515021478_n cengiz-akyildiz-kimdir--4000347

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.