Carlos Yarın Seferihisar’da

Dünya yıldızı Roberto Carlos, 28 Mayıs Perşembe günü Seferihisar Akarca Spor Plajı’nda olacak.

Seferihisar’da devam eden Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası’nın plaj futbolu etabı 28 Mayıs Perşembe (yarın) oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Final karşılaşmasını  Brezilyalı efsane futbolcu Roberto Carlos da izleyecek.

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, efsane Roberto Carlos Seferihisar’a geliyor diyerek tüm Seferihisarlıları Roberto Carlos’u karşılamaya davet etti ve şunları söyledi:

“Akarca Spor Plajımızda devam eden Uluslararası Çocuk Futbol Festivali’nin plaj futbolu etabında büyük gün!  Final karşılaşması ve kupa töreninde Brezilya’nın efsane sol beki, Real Madrid ve Fenerbahçe’nin eski futbolcusu, bugün Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü olan Roberto Carlos Seferihisar’da olacak. 28 Mayıs Perşembe günü sabah 10.00’dan itibaren başlayacak karşılaşmalara ve efsane Roberto Carlos’u bizimle birlikte karşılamaya tüm Seferihisarlıları bekliyorum”

Seferihisar Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası plaj etabının tamamlanmasının ardından, halı saha karşılaşmalarıyla devam edecek. Turnuva 31 Mayıs Pazar günü Saat 16.00’da Akarca Spor Plajı’nda yapılacak final partisiyle sona erecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.