Çanakkale 90 Kişilik Dev Koro İle Anıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 100.Yıldönümü nedeniyle Seferihisar Belediyesi Halk Müziği ekibi 90 kişilik korosuyla ”Çanakkale’yi Hisset” adlı konser verdi.

 

Seferihisar Belediyesi Çocuk ve Gençlik Merkezi eğitmeni Dilek Güney tarafından oluşturulan koroda 7 ve 75 yaş arası 90 kişilik koro unutulmaz bir gece yaşattı. Seferihisar Belediyesi Gençlik Merkezi Öğrencileri, Seferihisar Belediyesi Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu kursiyerleri ve Asil Nadir Çok Programlı Lisesi öğrencilerinin oluşturduğu koro Çanakkale Türküsü, Zafer Türküsü gibi eserleri seslendirerek ve Kınalı Hasan, Mustafa Kemal’in Kağnısı gibi mizansen gösterisi ile Seferihisar Belediyesi Kültür Merkezi Salonunu dolduran yaklaşık bin kişiye müzik ziyafeti yaşattı.

İki saat süren konserin ardından Seferihisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Gürhan Özata ve Nilgün Durmazer Koro şefi Dilek Güney’e çiçek vererek teşekkür etti.

 

DSC_7366 DSC_7369 DSC_7372 DSC_7374 DSC_7380 DSC_7404 DSC_7412 DSC_7436 DSC_7461

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.