Büyükşehir’den Sokak Hayvanlarına 1.5 Ton Mama Yardımı

Seferihisar Belediyesi Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları yuvasına İzmir Büyükşehir Belediyesinden 1.5 ton mama yardımı geldi.  

2015 yılında dönemin belediye başkanı ve şimdi İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanı olan Tunç Soyer tarafından faaliyete geçirilerek sokak hayvanlarına veterinerlik ve barınma hizmetleri sunan Prof. Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları yuvasına Büyükşehir Belediyesi tarafından 1.5 ton mama yardımı yapıldı. 
 

Mama yardımı devam edecek
     

İzmir Büyükşehir Belediyesi Seferihisar Yerel Hizmetler Müdürü Gürhan Özata “Sokak hayvanlarımız için yaklaşan kış aylarında daha fazla mama yemeleri için belediyemiz her ilçede barınaklara mama yardımında bulunuyor, ama özellikle Seferihisar’ın beş yıldızlı barınağı bizim için önemli ve bizde yapılan yardımı her ay aksamadan devam ettireceğiz” dedi. 

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Belediyemizin gurur kaynağı olan barınağımızda yaşlı, engelli ve çeşitli rahatsızlıkları olan hayvanların tedavisini yapıyoruz, burada can dostlarımıza en iyi şekilde bakıyoruz, sokakta sahipsiz hayvanları alıp müşahede altında tedavisi yapıldıktan sonra sahiplendiriyoruz, yuvamıza gönüllülerimiz ile birlikte sonuna kadar sahip çıkıyoruz, bugün Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer tarafından yapılan yardım için minnettarız “diyerek teşekkür etti.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.