Büyük zaferin 98. yılı kutlu olsun

Tüm yurtta olduğu gibi Seferihisar’da da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması saat 10:00’da çelenk töreniyle başladı. 

Seferihisar Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törende kaymakamlık ve belediye makamı Atatürk anıtına çelenklerini sundu. Törene Seferihisar Kaymakamlık vekili Vali Yardımcısı Barış Demirtaş, Seferihisar Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Sel, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Belediye Başkan Yardımcıları Nuriye Hepterlikçi ve Yelda Celiloğlu, Seferihisar’da bulunan siyasi partilerin ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Tören Kaymakam vekili Vali Yardımcısı Barış Demirtaş ve Belediye Başkanı İsmail Yetişkin’in Seferihisar İlçe Şehitliği’nde şehitlere okunan dua ve ardından kabirlere çiçek bırakılmasıyla sona erdi.

Her sene Sığacık Kaleiçi’nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Seferihisar Belediye Bandosu konseri bu yıl pandemi dolayısıyla yapılamayacak.

Ancak Seferihisar Belediye Bandosu bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel saat 20.00’de Sığacık sokaklarında gezi römorku üzerinde dolaşarak konser verecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.