Bu 11 Eylül’de Farklıyız

Seferihisar’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 93.yıldönümünü idrak ediyoruz. Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının büyük Kurtuluş Mücadelesi, ilçemizin Çolak İbrahim Bey komutasında kurtuluşu, ülkemizin birlik, beraberliğinin, bütünlüğünün tüm dünyaya ispatı 93 yıl önce gerçekleşti. Her yıl bugün işte bu anlamlı tarihi anıyoruz.

Ne yazık ki bu yıl heyecanımızı  aynı coşkuyla kutlayamıyoruz. Ülkemizde her gün gelen şehit haberleriyle  yüreğimiz yangın yerine çevrildi. Artık sözün bittiği yerdeyiz. Ama biz Seferihisar’dan güçlü bir ses çıkarmaya hazırlanıyoruz. Hiçbir siyasi parti bayrağı, logosu olmadan, din, ırk ayrımı yapılmaksızın herkesi 11 Eylül Cuma günü Saat 18.00’de yapacağımız büyük yürüyüşe davet ediyoruz.

Artık şehit haberleri duymak istemiyoruz, barış içerisinde yaşamak istiyoruz. Terörizme verilecek en büyük dersin hepimizin kol kola girmesi olduğunu çok iyi biliyoruz.

Şimdi birlik-beraberlik zamanı. Kardeşin kardeşi vurmadığı, insanların birbirlerini dili, dini, ırkı, mezhebi nedeniyle öldürmediği bir Türkiye için; “Bayrağını al gel”

Tarih: 11 Eylül 2015 Cuma

Yer: Yeni İlçe Meydanı

Saat:18.00

 

Not: Herhangi bir partinin bayrağı, rozeti, flama, döviz vb. malzemeleri yürüyüşte yer almayacaktır.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.