Böylesi İzmir’de Yok

Seferihisar’da aile mesleği olan hayvancılık ve süt sektöründe faaliyet gösteren Süleyman Ballı Seferihisar için bir ilki gerçekleştirerek Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküteri’yi hizmete açtı.


Kendi çiftliğinde olan ve yapılacak ürünlerle Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküteri birinci kalite ve uygun fiyat politikasıyla hizmet verecek.

Seferihisar et ve şarküteri sektöründe yeni bir işletmeye daha kavuştu. Süleyman Ballı ve oğulları Sadık Ballı, Mehmet Ballı ve Hüsnü Ballı kardeşlerin sahibi olduğu Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküteri düzenlenen tören ile hizmete girdi.
Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküterinin açılışına, Seferihisar Garnizon Komutanı Levent Aksoy, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Seferihisar CHP ilçe Başkanı Senem Gürer Solak ve çok sayıda davetli katıldı.

Ballı ailesi tarafından hizmet verecek işletmenin açılışını yaptığı için çok mutlu olduğunu ifade eden Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Seferihisar’a yakışan bu işletmenin ve bunun gibi iş yerlerinin açılışlarında çok büyük heyecan duyuyorum. Süleyman Ballı ve ailesi çok yakın aile dostumdur, Seferihisar’ın tanınmış değerli aileleridir, çiftliklerini gezmiştim gerçekten gıpta edilecek bir yer; şimdi ise bu işletme ile gurur duyulacak Seferihisar’a yakışacak bir marka olacaklar. Bol kazançlı bol müşterili bir iş yeri olsun, tebriklerini sunuyorum” dedi.

Seferihisar Şehit General Temel Cingöz Caddesi çeşme durağında hizmete açılan Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküteri’de, alanında uzman kişilerce işlenen yüzde yüz Ballılar Çiftliğinde üretilen et ve et ürünleri, kalitesi ve fiyatıyla da tüketiciye sunulacak. Perakende ve toptan satışların da yapıldığı Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküteri ile artık Seferihisar’da hem üretici hem de tüketici kazanmaya başlayacak.

Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküteri’de reyonlarında tüm et ürünlerinin yanı sıra ev yapımı özel harçla hazırlanmış köfte, sucuk, sosis gibi damak tadınıza tat katacak ürünler de yer alıyor.

En önemli konu hijyen

Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküteri’yi hizmete açmak için uzun zamandır titizlikle çalıştıklarını ve nihayet hizmete başladığını ifade eden Hüsnü Ballı ” Çiftliğimizde kendimizin ürettiği ve beslediğimiz küçükbaş ile büyükbaş hayvanları, veteriner kontrolünde kesimi yapıldıktan sonra aracısız olarak direk tüketiciye sunacağız; en önem verdiğimiz konu hijyen şartları, müşterilerimiz istedikleri zaman çiftliğimizi ve soğuk hava depolarımızı görebilirler ” dedi.

En güvenilir süt bizde olacak

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı denetiminde Ballılar Çiftliği’nden elde edilen sütler de soğuk zincir bozulmadan Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküteri’de satışa sunulacak. El değmeden, hava ile teması olmadan sağımı yapılan, hiçbir işleme tabi tutulmadan ve içerisindeki önemli değerler muhafaza edilerek, gelişmiş ülkelerin standartları üzerinde üretilen, yüzde 100 doğal çiğ sütler, Ballılar Çiftliği Kasap ve Şarküteri’de yer alan Süt Matik ile hijyen koşullarında tüketici ile buluşacak bunun yanısıra yöresel olarak zeytin, peynir ve peynir çeşitleri, zeytinyağı, bal, reçel, köy yumurtası gibi ürünleri de temin edilebilecek.

Seferihisar için varız
Yıllardır oğulları ile hayvancılık ve çiftçilik yaptığını söyleyen Süleyman Ballı ” Artık Seferihisarlılar en güzel peyniri en kaliteli eti yiyecek, bizim amacımız Seferihisar’da modern sistemle üreticiden tüketiciye aracısız olarak hizmet sunmak, bu duruma gelene kadar beni yalnız bırakmayan çocuklarıma, aileme ve başta olmak üzere tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.