İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer özel kalem müdürlüğü görevine daha önce Seferihisar Belediyesinde Halkla İlişkiler Müdürlüğü yapan İlker Kozan’ı atadı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in göreve geldikten sonra başlattığı kadro çalışması sürüyor. Belediye meclis toplantısı yaparak ilk kez kendisi gibi seçilen meclis üyeleri ile bir araya gelen Soyer, toplantıda hem ihtisas komisyonları ve yürütme organlarını belirlemiş hem de bazı önemli kararları almıştı.

Başkan Soyer, Büyükşehir’de kritik koltuk olan Özel Kalem Müdürlüğü’ne atamayı yaptı. Soyer, Seferihisar Belediyesi’nde uzun yıllar birlikte çalıştığı Halkla İlişkiler Müdürü İlker Kozan’ı görevlendirdi. Kozan’dan önce görevi İzmir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Kocaoğlu döneminde Levent İşler yürütüyordu. İşler’in şimdilik, Yazı İşleri ve Kararlar Tutanaklar Daire Başkanlığı görevi ise sürüyor.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.