Binali Bey Beyaz Diyor, Nişancı Siyah!

 

Binali Yıldırım’a göre yaygınlaştırılması gerek, Nişancı’ya göre Yavaş Şehir romantik ve gereksiz.

Seferihisar Cittaslow’la (Yavaş Şehir) marka oldu, dünyada tanındı. Türkiye’de birçok kent Seferihisar’ı örnek aldı. Türkiye’nin Yavaş Şehirler Başkenti Seferihisar’a yüzlerce kent Yavaş Şehir olmak için başvuruyor. Yine birçok kent seçim çalışmalarında Seferihisar’ı örnek gösteriyor, bizde Yavaş Şehir olacağız diyor. AKP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’da İzmir için hazırladığı projeler içerisine Yavaş Şehri aldı.  Yavaş Şehir hareketinin yaygınlaştırılarak, yerel bilincin arttırılması” bunun da Seferihisar’da ve Karaburun, Tire, Urla ve Bayındır’da yapacakları çalışmalara eklediğini, Hayat İzmir isimli seçim broşüründe resmen duyuran Binali Yıldırım ayrıca Seferihisar’da dört yıldır başarıyla uygulanan hobi bahçeleri çalışmasını da projelerine ekledi. AKP Seferihisar Adayı ise, yavaşlığı kabul etmediğini, Yavaş Şehri çok romantik bulduğunu belirterek Seferihisar’ı hızlandırmak istediğini açıkladı.

AKP Belediye Başkan Adayı Hamit Nişancı’ya soruyoruz:

-Ulaştırma Bakanlığı’ndan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına gönderilen Binali Yıldırım’ın örnek gösterdiği Yavaş Şehir projesi neden romantik?

-Binali Yıldırım yaygınlaştıracağız derken, siz neden hızlanacağız diyorsunuz?

-Büyükşehir adayınızla aranızda uyum problemi mi var?

-Neden aynı dili konuşamıyorsunuz? Yoksa sadece kötülemek amacında mısınız?

-Yoksa Tunç Soyer’in söylediği gibi Seferihisar’a ödül veren TBMM Başkanı,  hibe veren Kültür Turizm Bakanı, Seferihisarlı üreticiler, köylüler, kadınlarımız, gençlerimiz, çocuk belediyesinin akıllı çocukları herkes anladı, bir tek siz mi anlamadınız?

 

 

DSC_5538 DSC_5541

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.