“Bir tablet bir gelecek” kampanyası başladı

Seferihisar Belediyesi pandemi nedeniyle uzaktan eğitim gören Seferihisarlı ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet desteği vermek için “bir tablet bir gelecek” kampanyası başlattı.

Kampanya kapsamında belediyeye bağışlanan tabletler, belediyenin ihtiyaç sahibi olduğunu tespit ettiği öğrencilere ulaştırılıyor. Belediye, İnternet erişimi olmayan çocuklar için sınırsız internet erişimi sağlayarak çocukların uzaktan eğitimlerine aksamadan devam edebilmelerini sağlayacak.

”Bir tablet bir gelecek” kampanyası pandemi nedeniyle evde eğitim görmesi gereken ama tablet ve interneti olmayan çocuklara yardım edebilmek amacıyla başlatıldı.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin destek kampanyası için sosyal medya hesapları üzerinden Seferihisarlılara çağrıda bulundu.

Köylere dijital kütüphane kurulacak

Başkan Yetişkin “Geleceğimiz, çocuklarımız için yardımsever Seferihisar Halkı’na bir çağrım var! Uzaktan eğitimle, çocuklarımız arasındaki fırsat eşitliği daha da açıldı. Evinde tableti, interneti olmadığı için eğitimden mahrum kalan çocuklarımıza el verelim… Seferihisar’ın, ülkemizin geleceği için eğitimli bireylere çok ihtiyacımız var. Yapılan bağışlarla köylerimize dijital kütüphane de kuracağız.
Tablet sizden, sınırsız internet belediyeden! Var mısın Seferihisar? İlk bağış 5 tablet ile benden!” mesajını yayınladı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.