Binali Yıldırım’dan geçmiş olsun ziyareti

İlçemiz merkezli yaşanılan deprem ve tsunami sebebiyle yoğun ziyaretler devam ediyor.

Binali Yıldırım’ın Seferihisar ziyaretinin ilk durağı Müşerref Hepkon İlkokulu oldu.

YILDIRIM’DAN ÖĞRENCİLERE DESTEK

Müşerref Hepkon İlkokulu’na uğrayan Yıldırım öğrencilere online eğitime destek çerçevesinde tablet dağıttı, okul bahçesindeki vatandaşlarla kısa süreli sohbet etti. Öğrencilerle fotoğraf çektirip sohbet ettikten sonra okuldan ayrılarak tsunaminin yaşandığı Sığacık’a gitti.

AFET KOORDİNASYON MERKEZİ

Binali Yıldırım’a Seferihisar ziyaretinde Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ak Parti Milletvekilleri, Seferihisar Kaymakamı Naci Aktaş, Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Aydın, Ak Parti ilçe örgütü ve kalabalık vatandaş grubu eşlik etti. Sığacık esnafı ile birebir görüşüp mağduriyetlerini dinleyen Yıldırım, Afet Koordinasyon Merkezinden felaket hakkında detaylı bilgi aldı. Tsunaminin yaşandığı alanın görüntülerini izleyen Yıldırım, çok üzgün olduğunu dile getirerek “bir daha milletimizde böyle bir felaket yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Sığacık Mahallesi ziyaretinin ardından Teos Marina’ya geçen Yıldırım buradaki incelemelerine devam etti. Burada kısa bir konuşma yapan Yıldırım “felaketin yaşandığı ilk günden itibaren devletimiz tüm mağdur vatandaşlarımızın yanında yer aldı. Mağduriyetler en kısa sürede bitecek, yaralar sarılacak” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.