Ben Size Hizmet Etmek İçin Buradayım

Millet İttifakı adayı İsmail Yetişkin, Turabiye mahallesi mitingine, çarşı merkezinden başlayan yürüyüş korteji ile binlerce vatandaş katıldı.

Büyük coşkuyla karşılanan İsmail Yetişkin’i Turabiye mahallesi bağrına bastı. Alkışlar ile konuşmaya başlayan Yetişkin, seçime 1 gün kaldı büyük gün yaklaşıyor diyerek seslendi. Hangi adaya oy verirseniz verin ama mutlaka seçime giderek oy verin. Vatandaşlarımıza görevimizi yerine getirelim cumhuriyetimize sahip çıkalım. 31 Martta sandıklarına gidip Millet İttifakı İsmail Yetişin ve Büyükşehir Adayı Tunç Soyer’e oy vermeye hazır mısınız? Ben de buradan koca başkanınız olarak söz veriyorum. 1 Nisan sabahı Allah’ın izniyle sizlerin değerli oylarıyla başkan seçildiğimde türküyle lazıyla çerkeziyle alevisiyle Sünni’siyle romanıyla Seferihisar Halkını kucaklayacağım. Daha önce hangi partiye oy verilmiş olursa olsun gönül verilmiş olursa olsun tüm vatandaşlarımıza sevgiyle kucaklayıp eşit hizmet vereceğim. Barışla bir olan Seferihisar’ımızı hep birlikte yöneteceğiz İsmail yetişkin değişmeyecek namusum ve şerefim üzerine söz veriyorum. Farklı bir yaşam tarzı çizersem bu memleket bana haram olsun.

Bizi eleştiriyorlarmış, Niye büyükşehir başkan adayı katılıyor niye milletvekili katılıyor diyor bizler katılmalarıyla gurur duyuyoruz. 

En büyük yalanlar en güzel konuşmalar ile çıkar. Belediyecilik rant alanı değil hizmet alanıdır. İzmirebüyükşehir belediye başkan adayı çıkarıyoruz bizim için bir gurur tabi ki gelecekler. AK parti vekilleri niye gelmiyor niye dolara benzine her gün zam geliyor diye gelen vekillere sormazlar mı? Seferihisarlılar bu soruları soracakları için halkla buluşmuyorlar. 

Seferihisar halkına ne masallar anlatıyorlar. Bir emekçi kardeşimizin sendikal haklarından doğan ailesini geçindirebilmek için aldığı her işçimize maaşı ile birlikte ödenen ikramiyenin tamamı olan bordroyu ellerine alıp dolaştırıyorlar. Bu ikramiye toplu sözleşme gereği her 15 yılını dolduran her işçiye ödeniyor. Bu onların sendikal hakkıdır. 

Ak Parti Adayı,Devlete iş imkânı sağlayacağım mülakata girmesine gerek yok diyor. Bu durumda gençlerimizin işe girmesi size mi kaldı devlet hepimizin devleti değil mi? Bende diyorum ki Madem ilçe başkanı olduğun döneminde niye yapmadın. Neden bu gençlere yardımcı olmadın?  Biz biliyoruz sizin amacınız derdiniz koltuk sevdası. Ben size söz veriyorum hangi partiye gönül vermiş olursa olsun ayrım gözetmeden yardımcı olacağız. Ben size söz veriyorum. 

650 milyon dolar olmuş Türkiye’nin dış borcu bütün fabrikaları haraç mezat satılmış varlık fonu ihaleye çıkarılmış o da elimizden gidiyor. Deniz bitiyor kasa bomboş şimdi kasa böyleyken aday diyor. hükümet arkadan Türkiyeyi batırdı bizleri fakirleştirdi. Senin partililerin bile kıyıda köşe kalmış bir kasaba derken sen buradan bol keseden atıyorsun, madem hükümet arkada mendereste maaş alamadıkları için grev yapıyorlar. hadi onların maaşlarını ödeyin nerede hükümet desteği kimse bu meydanlarda kul hakkından Allahkorkusundan bahsetmesin.  

Çocukluğum Turabiye mahallesinde geçti sevdamdır turabiye. Bu duyguyla aklıma fırıncı Hüseyin abi, efsane muhtarlardan, daha sayamadığım amcalarım ablalarım geliyor. Öbür dünyada olanlardan Allah rahmet diliyorum. Yaşayanlara da uzun bir yaşam diliyorum. Turabiye seferihisarın göz bebeği olacak. Karakayalardan başlayan çevre yolumuz kuşadasınabağlanacak böylelikle turabiye şehir merkezi olacak turabiyenin otopark projesini de çözeceğiz. Kocacayı yürüyüş yoları peyzaj planlamalarıyla düzenleyeceğiz. İmar sorunlarını biliyorum bunları çözeceğim. Yolların bozuk olmasını biliyorum. Size söz veriyorum kısa bir süre içerisinde sokakları sıcak asfalt ile kaplayacağız. Buradan sizlere koca başkan olarak söz veriyorum. Mahallede hayvancılık yapan vatandaşlarıma sesleniyorum kısa bir süre içinde mezbayıaçıyoruz. 

Sevgili dostlar Seferihisar’a Seferihisar halkına hizmet etmek için buradayım. Martın sonu bahar olsun” dedi.

CHP Seferihisar ilçe Başkanlığı tarafından bugün 30.03.2019 tarihinde kocaçay mevkinde başlayacak “Büyük CHP Konvoyu” düzenlenecek.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.