Belediyeden anlamlı 1 Mayıs filmi

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 1, 2 ve 3 Mayıs günlerinde uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı alışık olduğumuzun aksine alanlarda kutlanamayacak. Bu sebeple Seferihisar Belediyesi 1 Mayıs’a özel anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi.

Seferihisar Belediyesi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü için koronavirüs salgınıyla birlikte anlamları daha da güçlenen “iş, emek ve dayanışma” kavramlarının vurgulandığı bir video hazırladı.

Videoda, gerek sahada gerekse iş yerlerinde fedakarca çalışan emekçilerin özellikle yaşanan bu süreçteki emeklerine saygı vurgusu ön plana çıkarılarak yaptıkları işler kendi gözlerinden anlatıldı.

Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Sömürü düzenine karşı verilen mücadelenin simgeleşmiş tarihsel adı olan 1 Mayıs, alın teriyle ekmek mücadelesi veren herkesin günü. Çalışma arkadaşlarım, emekçi kardeşlerimizin yer aldığı videoda bazı sözcüklerin bizler için ne kadar değerli olduğunu vurgulamak istedik. Emekleriyle ekmeğini kazanan tüm emekçi kardeşlerimin ‘1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum” dedi.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.