Belediye Başkanlığı Anketine Yoğun İlgi

Seferihisar Belediye Başkanlığı için “2014 Yerel Seçimlerinde oyunuzu hangi parti veya adaya vereceksiniz” sorusu sorulan ankete 3 günde 1353 kişinin oy kullandı.

Seferihisarhaber.com’un yaptığı ankette şu an için  (52,0%, 704 Oy) ile ibreler Cumhuriyet Halk Partisi adayı M. Tunç Soyer’den yana gidiyor. Ankette ikinci sırayı AK Parti – Hamit Nişancı (35,0%, 467 Oy), üçüncü sırayı MHP – Hüseyin Nail Gökdeniz (10,0%, 136 Oy), paylaşıyor. Ankette şu ana kadar LDP – Meral Köksoy ve BTP – Osman Azbay’a hiç oy kullanılmadı.

Başka İnternet sitelerinde yapılan anketlerde ip değiştirici programlar ve modem açıp kapatılarak çok sayıda oy kullanılabiliyor, ama seferihisarhaber.com web sitesi bu ve bunun gibi yöntemler kullanılsa da sadece bir kez oy kullanmaya izin veriyor.

Gerçek kişilerin oyunu yansıtan ve mükerrer oy kullanımının yapılamadığı;  World Press alt yapısını kullanan seferihisarhaber.com web sitesinin anket sonucu 26 Mart 2014 Çarşamba günü açıklanacak.

Ankete gitmek için tıklayın.. 

 

 

Segmentos2

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.