Başkan Yetişkin’den Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na ziyaret

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, Ankara’ya kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere birçok bürokrat ile yapılan görüşmelerin odağında Seferihisar’a yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilecek projeler oldu.

İktidara doğru

Başkan Yetişkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde yaptıkları görüşmede Seferihisar’da gerçekleştirdiği ve gerçekleştireceği projelerin detaylı sunumunu yaparak Seferihisar ile ilgili rapor verdi.

Başkan Yetişkin “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde çalışmalarımıza azim ve kararlılıkla devam ediyoruz. Genel Başkanımıza İzmir’e ve ilçemize verdiği desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz.” dedi.

Görüşmenin sonunda Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Amerika’nın en saygın cam müzelerinden biri olan Museum of Glass Washington’da sergilenen Seferihisar Belediyesi’nin Cam İşleme Atölyesi kursiyerlerinin saf altın işleyerek ürettiği cam vazo hediye etti.

İyi Parti Genel Merkezi’ne ziyaret

İyi Parti Genel Merkezi’ni de ziyaret eden Başkan Yetişkin İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz ile yerel yönetimler ve Seferihisar ile ilgili keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Ankara programının sonunda Türksoy Uluslararası Türk Kültürünü Tanıtma Teşkilatı Genel Sekreteri Düsen Kaseinov’u ziyaret eden Başkan Yetişkin kültürel alanda gerçekleştireceği çalışmalarla ilgili projelerini anlattı.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.