Başkan Tunç Soyer’den Kocaoğlu’na Teşekkür

Seferihisar’ın tüm mahallelerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt seferberliği başlatıldı. Şimdiye kadar 400 sokağın asfaltlama işlemi tamamlandı.

Yapılan çalışmalar Seferihisar Halkı tarafından memnuniyetle karşılanırken uzun süredir tozla mücadele eden başta Ürkmez ve Doğanbey sakinleri olmak üzere ilçe halkı rahat bir nefes aldı.

Başkan Tunç Soyer’den Kocaoğlu’na teşekkür

Soyer, sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda şunları söyledi: “İlçemiz Doğanbey, Payamlı ve Ürkmez’de geçtiğimiz yıllarda İZSU tarafından yapımı tamamlanan içme suyu şebekesi yenileme çalışmaları sırasında bozulan sokaklarda devam eden asfaltlama çalışmalarında sona gelindi. Büyükşehir Belediyemiz, 400 sokağın tamamını asfaltlama işlemini tamamladı. Bölgenin tüm yolları on yıllarca yenilenme ihtiyacı duyulmayacak kadar kaliteli, sıcak asfalta kavuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na, Genel Sekreter Sayın Buğra Gökçe’ye ve asfalt ekiplerinde çalışan tüm emekçilere, Seferihisarlılar adına çok teşekkür ediyorum”.

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.