Başkan Soyer’den Çalışan İşçilere Ziyaret

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nda ilçede çalışan işçileri ziyaret ederek baklava dağıttı. Başkan Soyer; “Dilerim, 1 Mayıs’larda  çalışacağınız değil bayram yapacağınız bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız” dedi.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Seferihisar’da coşkuyla kutlanıyor. Seferihisar Belediyesi’nin Saat 09.00’da düzenlediği törenin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçede inşaatlarda ve çeşitli yerlerde çalışmaya devam eden işçileri ziyaret etti. İşçilere baklava ve içecek götüren Başkan Soyer; “İşçi bayramının olduğu resmi tatil olan bir günde çalışmaya devam ediyorsunuz. Hepinizin emeği, alınteri bu ilçe için bu ülke için çok değerli. Sizlerin bugün çalışıyor olmanız aslında ülkedeki ekonomik sıkıntının ne kadar büyük olduğunun bir göstergesi. Dilerim, 1 Mayıs’larda  çalışacağınız değil bayram yapacağınız bir Türkiye’yi hep birlikte kuracağız” dedi.

 

Belediye Çalışanları Yürüyüş Düzenledi

Seferihisar Belediyesi çalışanları 09.00’da Belediye önünden İlçe Merkezi Cumhuriyet Meydanı’na yaptığı yürüyüşle 1 Mayıs’ı kutlamaya başladı. Yürüyüşe, Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkan Yardımcıları Nilgün Durmazer, Gürhan Özata, Belediye işçi ve memurları, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İlçe Yönetimi katıldı.

Sendikal Alacaklar Ödendi

Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden İşçi ve Emekçi Bayramı kutlamaları Belediye Başkanı Tunç Soyer’in konuşmalarıyla devam etti. Belediye taşeron işçilerinin kadroya geçişleri sırasında oluşan sendikal alacaklarını 1 Mayıs’a yetiştirip dün gece banka hesaplarına yatırdıklarını söyleyen Başkan Soyer, “bizim önceliğimiz her zaman işçimizin, çalışanlarımızın emeği oldu. Bundan da asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Adalet, Özgürlük Mücadelesi Bitmeyecek

Başkan Soyer; “Aslında İnsanlık tarihi, adalet, özgürlük ve eşitlik mücadelesini yüzlerce yıldır sürdürüyor. Çünkü bu adalet arayışı, eşitlik arayışı hiçbir zaman ortadan kalkmamış ve hep aslında insanlığı ileriye taşıyan bir mücadele olmuş. Bu mücadele olmaksızın da asla adil, eşit ve özgür bir hayatın kurulamayacağı bilindiği için o mücadele sonucunda çok bedeller ödenmiş, çok kan dökülmüş, çok can yanmış. Ama bugün eğer daha özgür daha adil bir ortamda yaşıyorsak o mücadeleyi verenlerin eseridir. Dolayısıyla bizlerde asla rehavete düşmeden, asla tembellik etmeden bu mücadeleye sürdürmek ve bizden sonra gelecek olan kuşakların daha adil, daha eşit, daha özgür bir dünyada yaşaması için mücadele etmek zorundayız. Çünkü emek en yüce değerdir. İnsanların geleceğini belirleyecek olan ve gelecek dünyayı aydınlatacak olan hep emektir, hep emek olmuştur, bundan sonrada emek olacaktır.

Belediye çalışanları törenin ardından 1 Mayıs kutlamaları için otobüslerle Gündoğdu Meydanı’na hareket etti.

Başkan Soyer’den Çalışan İşçilere Ziyaret

Başkan Soyer’den Çalışan İşçilere Ziyaret

 

 

pubg uc

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.